Friday, August 31, 2007

Top Ten Favourite Lecturers

Tomorrow is my graduation day! Yayy! 4 supercool years in Uniten...mungkin lebih lama tanpa kehadiran pensyarah2 kesayanganku yang kacak dan jelita (masih membodek) . In the eyes of these lecturers, I was PROBABLY a naughty student who always have problem with attitude, always make silly jokes and kacak(tambah sendiri) . But hey, they never complain, and they still love me with all their hearts (perasan), and guiding me with life changing advises.... I guess I'll never know the sense of satisfaction that lecturers gained from the course of teaching. So here's my tribute to ten of the coolest lecturers ever. Ohh the ranks don't count here. Click Read More!.


1. Pn. Eze Manzura

I think Pn Eze is the most 'penyabaq' person in this whole wide world, seriously. We met her for the first time in the IP lab. There she was, with that sweet smiles on her face, never once raised her voice or even had a frown on her face. Aku tak tahula bagaimana dia boleh bersabar dengan group "bangang dan bising" di belakang yang line upnya adalah aku, khairul afandy, izwan anwar, mohd azrel dan hanis. We didn't understand anything, not because of her teaching methods, but because we were just lazy and stupid. And setiap kali lab asyik berpura2 menaip coding, pura2 tanya org, and last2 cucuk tamdraiv mencurik source. Damn. Perkara ini berterusan sehingga lab Simulation.

Did i mention she was super cool? Pernah sekali masuk lab, saya menjerit "OK kelass kenselll" tanpa menyedari Pn Eze sedang pasang projektor. Pap tiba2 dia muncul betapa malunya diriku ini. Tp Pn Eze tak marah, sekadar 'mendenda' aku memasang projektor (tapi gagal sebab saya tak tahu haa haa). Ini tak masuk insiden saya TERgelakkannya kerana tersilap pegang hp mustapa balbed instead of the mouse (so sorry!). Man she even replied to my 'letter' in front of the class saying i was 'Bole tahanla' (the letter asked whether 'Mohamad Faizal ni kacak tak?'). Ohh Pn Eze I'm so sorry for everything.

2. Mr Tj Iskandar

Just ask any multimedia student who's their favourite lecturer. Most of them will say Mr Tj. I never knew him until my final year, where he was my lecturer for MSD. Mr Tj adalah seorang yang kool, he can relate to us easily. He knows Abarai Renji. He's a Siti Nurhaliza fanatic. Just go into his room and you can many of Siti's memorabilia. He cares for his student, but not in a way that make the student feels the pressure. Fuhh.

3. Pn. Noor Fardela

My lecturer since foundation. Haa haa miss Dela is GARANG, but garang in a good way. She can accept my stupid jokes. Altough mula2 dia macam nak memberi pelangkung, last2 dia mesti gelak gak. Haa haa. She was my project supervisor. She finally gave me an A for my final project after much persuasion, bodekan, memuji kekacakan husbandnya yang sering bermain nintendo DS and janji manis nak belanja (i will, soon hee hee). Miss Dela rasanya sekarang sedang berpantang. Tahniah dapat anak lagi nanti bagila nama Faizal dah besa mesti kacak.

4. Miss Siti Salwa

Miss Siti Salwa berwajah garang naturally, but guess what, she is exactly the opposite. Full of laugh, can handle my stupid jokes and meminati moto besar. Banyak membuat kami lebih rajin belajar dan lebih aktif berowing kerana menjanjikan markah jika menyertainya.

5. Bahram Abedi

Aku tabik, dia pasti membalas. Di dalam lif dia kadang2 akan menggeletek anda secara rambang (lelaki saje). Dan rambutnya tu ohhh Bahram kau memang kool.

6. Pn. Rozita Ismail

Pn. Rozita gemar menyebut nama pelajar2nya. Trust me, she remembers everyone's name. Tapi mula2 dia tak pernah sebut nama aku pun. Maka saya tak perlu risau disoal dalam kelas. Tetapi biasalah Mohamad Faizal kan suka mencari perhatian. Saya pergi ke biliknya dan berkata "Hai miss nama saya faizal esok panggilla nama saya pulak" (dgn niat bergurau). Hmm tindakan yang silap kerana esoknya serta merta saya disoal and dia siap buat announcement lagi " haii kan smalam kamu suruh saya panggil nama kamu..."

7. Pn Marini Othman

My Ethical, Legal and Professional Issues lecturer. She's another one cool lecturer. On our first class, she called out everyones name. Biasala saya mesti mencari perhatian dengan mengangkat kedua2 belah tangan serentak. It was the world cup season, and i was wearing my England shirt. Then she said.."ohh you England boy couldn't make it past the quarterfinals...". And she always call me by my dad's name Rosly (that's because after my name memang Rosli pun(alie). Then she called me Sally because haa haa u guys know why.

8. Pn. Nazrita

Mengajar kami membuat animasi. Lihatlah animasi penguin kami yang kool di youtube. Pn Nazrita sungguh baik hati. Kelas pun abes super awal ohh bahagianya hidup ini.

9. Dr Madan Lal Garg

If you have any daud please ask.

10. Uwe Heinz Rudi Dippel

Seriously?



2 comments:

Anonymous said...

'If you have any daud please ask'!! hahahah i like this one!

hUdArLiNg said...

u jahat la ijai.haha.madan.i'll always miss him. =p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...