Thursday, September 6, 2007

Graduation Day! (UPDATED)

Lihatlah gambar2 graduasiku yang bergaya. Ada banyak kamera, so this will be updated frequently. Peace. Click Read More.
Ok ini kamera bc@ amirah alia binti ramli.




Masing2 cuba melakonkan wajah ayu terutamanya Ahmad Shuhud. Jamil menahan nafas aga perutnya yang bersaiz 34" tidak kelihatan. Bunga itu dibeli setelah aku mengugut hendak menghentak2 kaki di khalayak ramai.


ahh ikram dengan minyak wangi mawinya membuatku ghairah



Masing2 bergaya dengan spek mata pinjam.


Ohh Huda walaupun ini lakonan semula dengan bunga pinjam namun I tetap terharu.

Sungguh musykil teknik bergambar ikram ini.



Tengku Eleanor Ezura Binti Tengku Nasrudin


Bersama Ding Ngok Fung jangan jeles. Ngo hou leng chai

alieezuijailala

Nafsu mereka yang buas memaksa aku belanja di resipi rahsia. Terima kasih diucapkan buat jamil dan ikram yang membantu menghulurkan wang jika tidak aku pasti membasuh pinggan seorang diri.




5 comments:

dazu said...

haha tahniah2 sejak bile ko berkaca mata?

Mohamad Faizal said...

ahh dazrul kau yang dah lama tak pulang ke tanah air tu sebab tak tahu berfoya2 ngan gadis je ngan aku tak mahu

imran said...

asal dlm gamba2 ko nampak muke ko cam makin bulat dude?is it the motar board tuh yg kecik atau muke ko mmg dah bulat jai.hahahhaa..

Mohamad Faizal said...

alaa kau ni berat badan aku bertambah sikit pun salah kau patut berasa gembira untuk aku.kau tu rambut ziana zain aku x komplen pun

Akma said...

ahaha...kelakarnya kome nie...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...