Friday, August 31, 2007

Top Ten Favourite Lecturers

Tomorrow is my graduation day! Yayy! 4 supercool years in Uniten...mungkin lebih lama tanpa kehadiran pensyarah2 kesayanganku yang kacak dan jelita (masih membodek) . In the eyes of these lecturers, I was PROBABLY a naughty student who always have problem with attitude, always make silly jokes and kacak(tambah sendiri) . But hey, they never complain, and they still love me with all their hearts (perasan), and guiding me with life changing advises.... I guess I'll never know the sense of satisfaction that lecturers gained from the course of teaching. So here's my tribute to ten of the coolest lecturers ever. Ohh the ranks don't count here. Click Read More!.


1. Pn. Eze Manzura

I think Pn Eze is the most 'penyabaq' person in this whole wide world, seriously. We met her for the first time in the IP lab. There she was, with that sweet smiles on her face, never once raised her voice or even had a frown on her face. Aku tak tahula bagaimana dia boleh bersabar dengan group "bangang dan bising" di belakang yang line upnya adalah aku, khairul afandy, izwan anwar, mohd azrel dan hanis. We didn't understand anything, not because of her teaching methods, but because we were just lazy and stupid. And setiap kali lab asyik berpura2 menaip coding, pura2 tanya org, and last2 cucuk tamdraiv mencurik source. Damn. Perkara ini berterusan sehingga lab Simulation.

Did i mention she was super cool? Pernah sekali masuk lab, saya menjerit "OK kelass kenselll" tanpa menyedari Pn Eze sedang pasang projektor. Pap tiba2 dia muncul betapa malunya diriku ini. Tp Pn Eze tak marah, sekadar 'mendenda' aku memasang projektor (tapi gagal sebab saya tak tahu haa haa). Ini tak masuk insiden saya TERgelakkannya kerana tersilap pegang hp mustapa balbed instead of the mouse (so sorry!). Man she even replied to my 'letter' in front of the class saying i was 'Bole tahanla' (the letter asked whether 'Mohamad Faizal ni kacak tak?'). Ohh Pn Eze I'm so sorry for everything.

2. Mr Tj Iskandar

Just ask any multimedia student who's their favourite lecturer. Most of them will say Mr Tj. I never knew him until my final year, where he was my lecturer for MSD. Mr Tj adalah seorang yang kool, he can relate to us easily. He knows Abarai Renji. He's a Siti Nurhaliza fanatic. Just go into his room and you can many of Siti's memorabilia. He cares for his student, but not in a way that make the student feels the pressure. Fuhh.

3. Pn. Noor Fardela

My lecturer since foundation. Haa haa miss Dela is GARANG, but garang in a good way. She can accept my stupid jokes. Altough mula2 dia macam nak memberi pelangkung, last2 dia mesti gelak gak. Haa haa. She was my project supervisor. She finally gave me an A for my final project after much persuasion, bodekan, memuji kekacakan husbandnya yang sering bermain nintendo DS and janji manis nak belanja (i will, soon hee hee). Miss Dela rasanya sekarang sedang berpantang. Tahniah dapat anak lagi nanti bagila nama Faizal dah besa mesti kacak.

4. Miss Siti Salwa

Miss Siti Salwa berwajah garang naturally, but guess what, she is exactly the opposite. Full of laugh, can handle my stupid jokes and meminati moto besar. Banyak membuat kami lebih rajin belajar dan lebih aktif berowing kerana menjanjikan markah jika menyertainya.

5. Bahram Abedi

Aku tabik, dia pasti membalas. Di dalam lif dia kadang2 akan menggeletek anda secara rambang (lelaki saje). Dan rambutnya tu ohhh Bahram kau memang kool.

6. Pn. Rozita Ismail

Pn. Rozita gemar menyebut nama pelajar2nya. Trust me, she remembers everyone's name. Tapi mula2 dia tak pernah sebut nama aku pun. Maka saya tak perlu risau disoal dalam kelas. Tetapi biasalah Mohamad Faizal kan suka mencari perhatian. Saya pergi ke biliknya dan berkata "Hai miss nama saya faizal esok panggilla nama saya pulak" (dgn niat bergurau). Hmm tindakan yang silap kerana esoknya serta merta saya disoal and dia siap buat announcement lagi " haii kan smalam kamu suruh saya panggil nama kamu..."

7. Pn Marini Othman

My Ethical, Legal and Professional Issues lecturer. She's another one cool lecturer. On our first class, she called out everyones name. Biasala saya mesti mencari perhatian dengan mengangkat kedua2 belah tangan serentak. It was the world cup season, and i was wearing my England shirt. Then she said.."ohh you England boy couldn't make it past the quarterfinals...". And she always call me by my dad's name Rosly (that's because after my name memang Rosli pun(alie). Then she called me Sally because haa haa u guys know why.

8. Pn. Nazrita

Mengajar kami membuat animasi. Lihatlah animasi penguin kami yang kool di youtube. Pn Nazrita sungguh baik hati. Kelas pun abes super awal ohh bahagianya hidup ini.

9. Dr Madan Lal Garg

If you have any daud please ask.

10. Uwe Heinz Rudi Dippel

Seriously?

Sunday, August 19, 2007

Boroi IS The Way of Life

Graduation day is coming. Everyone is wearing lounge suit but I'm wearing baju Melayu. Of course. Mohamad Faizal always stands out in the crowd. Imagine, when the Pengetua Uniten announce "...and the Best Dressed Graduate award goes to..Mohamad Faizal.." As expected, I will be the winner coz I'm the only hero Melayu in the hall like the legendary Eman Manan. But is that the real reason why I'm going to wear baju Melayu? The truth is, I don't have any slack to wear with the suit because I am now officially B.O.R.O.I. Click Read More for this shocking news.


Yes people, after so much denial, campaign, and protest, I finally admit, I am boroi. My perut is now 34". Damn you Appeton weight gain only menambahkan ukurlilit perut otot2 di lengan tak mahu tambah lak. Tetapi kajian sekarang mengatakan Keboroian Adalah Gaya Hidup Masakini (www.fashiontoday.com/macho). So aku sekadar tak mahu dikatakan ketinggalan zaman, kolot tak ikut fesyen semasa (penipuan paling besar di abad ini). Mengapakah fenomena ini boleh berlaku? Saya sepatutnya boleh membaham apa saja tanpa menambah berat badan kerana mempunyai kadar metabolisma yang tinggi. Mungkin ini adalah balasan tuhan terhadap kelancangan mulutku mengutuk rakan2ku yg boroi walaupun mereka tidak minum minuman keras. But wait, am I gonna make fun of myself only during this rant? Of course not. Sorry my dear friends, let's share our boroiness together. Ohh this is just for fun btw.

Top 5 rakan2 Bangi yang boroi:
1) Adam bin Johari (35")
Keboroiannya dikesan melebihi aku setelah mengukur perut untuk seluar pernikahannya tahun depan. Skang 35" tahun depan mesti dekat 40" nak jadi inkeridibel hak ape koyak ah suar kawen kau dam. Tp adam kate takpe suar tu ada getah.

2) Mohd Jamil Fathi bin Jamaludin (34 1/2 ")
Rakanku yang keboroiannya meningkat secara perlahan tetapi konsisten. Gaya hidupnya di amerika yg makan-winning 11-tido-repeat adalah antara faktor penggalaknya yang utama. Setelah pulang buat selamanya ke tanah air, beliau masih mengekalkan gaya hidup yang sama tuka sikit je makan-sabul-tido-repeat. haa haa

3) Mohd Dazrul Syariz bin Sabardin/Anas Mohd Mustafah (bakal 34++")
Anas akan bertunang tengahari ini. Tahniah anas. Orang yang bahagia pasti akan meningkat keboroiannya serta merta. Begitu juga dengan Dazu yang kini sudah berteman wanita. Blah la lu Dazu tanak balik semakin boroi la lu nanti.

4) Mohamad Faizal (kurang 34")
Haa haa akula tu.

5) Mohd Ikram Rahim (dada 33", perut 31")
bastard ikram jauh lebih gagah dari aku dada dia aku syaki dia mengambil bahan kimia merbahaya (alfitnatuasyyadduminalqod)

Rakan2 Uniten Yang Boroi (Jgn ingat korang boleh terlepas)
1) Kanak2 Kenaria
Khairul Afandy (36"), Abu Zar (48"), Farhan (35"), Mohd Rosli (35 1/2")

2) Kanak2 Surada
Saiful Izwan Ibrahim (39"), Tengku Amir Afendi (38 1/4") Ahmad Fadhullah (51")

3) Kanak2 Seksyen 8
Zahrul Izwan (35"), Jaclyn Pirlus (34")

Menakutkan bukan? See you guys later.


Monday, August 6, 2007

Top Ten Celebrity Crushes

Top Ten; The place where you can find the things i like and the things i hate....totally gay, but hella fun!

Let's start with my Top Ten Celebrity Crushes! Don't be shy just post your gay thoughts and sexual fantasies here. (click Read More)

1. Jennifer Garner



I fell in love with this superduperhot babe since the first time I saw her in Alias (wait for my Top Ten favorite tv shows). Sydney Bristow, or 'Syd' has everything from the killer 'muncung', dazzling smiles, spankin hot body and a barrage of kung fu moves. That 'moment' came in an episode (season 2, 'Phase One') where Syd was wearing a black bra and panties and thigh-high black fishnet hose trying to seduce that asshole, before he said, "No, put on the red one". Arghh what's wrong with the black???. She knocked him out after that, of course.
Now she has a daughter with Ben, but still maintain that hot body dan jelita face. So that's why she ranked no 1 in my this top ten list.


2. Sharon Stone (mase mude)
Haa haa she's 48 now but still bisa mencairkan hati jejaka2 lemah sepertiku. It was like 10 years ago when 'Basic Instinct' was played in TV2. Mama abah menonton di bawah aku tengok kat tv atas nasib baik tak tengok bersama2. Who can forget the famous interrogation scene where she didn't wear panties and made that guy from 3rd rock from the sun sweating like hell. Tapi tengok kat tv2 mestila banyak potong kan haa haa hanya setelah beberapa tahun kemudian barulah membeli vcd dia. Hoi sape curik vcd tu pulangkan la woi aku nak tengok balik.

3. Michelle Reis (Lee Kar-yan)

Haa haa you guys should watch her in Healing Hearts! Sedih doo mengalir air mata dan hidung aku. She's simply drop dead gorgeous. I also love her in Fong Sai Yuk and Royal Tramp (with Stephen Chow, yay!). And I think she did acted in one of those Young and Dangerous films..can't remember which one. Her last movie was in 2003...sibuk dengan Loreal agaknya.



4. Faye Wong

She's the best female singer in this whole wide world! Her voice is very unique and mesmerizing, although you could notice the influences from Dolores O'Riordan or Sinead O'Connor. It chills you to the bone everytime she unleash her vocal solo. I never knew her until the later stage of FF8 and "Eyes on Me" was played. Ok she's not that pretty, bole tahanla Cina mata sepet sket idung penyek sket above average la. Lepas tu terus pegi Metro Kajang beli kaset dia 'Faye HK Scenic Tour" tros menjadi Fayenatic! Saya juga memiliki album Fable ngan yang ada lagu 'Di-Dar' (tatau kaver dia tulis apa). Walaupun tak faham sepatah hapa cong ceng cong ceng hamsaplo namun sekadar mendengar suaranya berjaya membuatku jatuh cinta.

5. Nanu Baharudin

milf. enuff said.

6. Geri Halliwell

Laugh all you want. She was hot back then. We all love the Spice Girls. And now they're back. Yay.

7. Annie Mack

Who the hell is Annie Mack? I dunno if you guys remember that tv show "The Secret World of Alex Mack", about a girl who was drenched in toxic waste and suddenly became supergadis. Annie Mack is her older sister, played by Meredith Bishop. Haa haa I can't remember why i liked her so much.

8. Rachel McAdams / Diane Kruger

Sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet.

9. Natalie Portman

Original version, not the bomoh bersolek in Star Wars.

10. Maria Ozawa
Tidak perlu penjelasan
So that's my list. Tell me yours.




Sunday, August 5, 2007

Please Don't Read

Blogging is gay.
...but minum arak is haram and berdosa so please keep on reading this blog so that we will be safe from the wrath of Mungkar and Nangkir, Insyaallah. Feel free to leave your comments, feedback, love letters and money. Peace
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...