Wednesday, November 28, 2007

Tonight

What will happen tonight? Click Read More.

Tonight we will fight for our lives,
We'll never give up we will strive,
We must beat Porto in order to advance,
Go to zoo Quaresma you won't have a chance,
Captain Marvel will inspire us all,
Together we rise together we fall,
Stevie G's too good to be true,
Can't take the ball off of you,
He will break Lucho's leg tonight,
Shut up and get the hell out of our sight,
Tonight the Kop will shout and Anfield will roar,
"You'll never walk alone" erupts it the air,
Come on lads show the spirit of Istanbul,
Playing in UEFA Cup is not cool,
We're the Scouse we fear no one,
Not Postiga not even the Taliban,
Tonight we will show you why,
We'll never walk alone and we will smile...

Come on Reds walaupun aku shift malam arini akanku ponteng sejam dua untuk memberi sokongan. Peace.


Saturday, November 24, 2007

Thank You for Calling Hp Total Care

Goodbye Idwal. Hello TeleTech.

Untuk korang yang masih tak tahu, aku sudah meninggalkan Idwal Systems Sdn Berhad kesayanganku sudah lebih sebulan. Sudah lebih sebulan juga aku terpaksa bangun pagi pukul 5.30 setiap hari mengharungi kesesakan jalan raya untuk ke kotaraya. Awal2 dulu aku menggunakan taktik menumpang Jamil dan Zul setiap untuk menjimatkan wang tapi kini aku sudah semakin matang dan boleh berdikari. Haa haa. Klik tajuk ataupun Read More.

So who's TeleTech? How come i've never heard of it? TeleTech is a leading global business process outsourcing (BPO) company that provides a full range of front- to back-office outsourced solutions. Google it beybeh. So who's outsourcing their business process to TeleTech now? HP, the leading personal computer manufacturer in this world. Cooooooool.

Next week will be the last week of training. Minggu pertama training bahasa. We'll be supporting US customers, so kenala poyo cakap ala2 amerika kan. Jika tak lepas tak bole keja. Huii kalau dengar diri sendiri cakap omputih slang amerika memang rasa nak pukul diri sendirila mendengar kepoyoannya. Minggu kedua dan seterusnya product training. Huii penat gila. Dahla majoriti suma berbelalai. Belalai gelap lak tuh. Tade gadis pun. Well, ada, tapi tak cukup hot untuk mencuci mata. Tapi ada sorang amoi keje kat HR. Huii dressing dia morning musume pun kalah. Maka aku pun mengaplikasikanla teknik2 nguratan cina aku seperti mengucapkan "lei hou leng" (kamu sangat cantik) dan "ngo hou leng chai" (saya sangat kacak). Namun begitu tak pernah sekalipun dia melayan aku. Tak dengaq kot (ego). Ohh jika nak ngurat mapley di ameerali ataupun kj maju, sila gunakan "ni rombe alega iruke". Peace.

Anyway berbalik kepada kerja. Di Idwal aku menjadi multimedia designer. Di sini nama saintifik aku ialah Technical Support Associate. Kerjasama TeleTech dengan HP masih segar maka masih ada peluang pekerjaan dan peluang untuk maju agak cerah. Itu kata2 manis trainer aku la. Jadi jangan korang tunggu lama2 sila layari www.teletech.com bole kita menjadi rakan sekerja. Kat sini kool gila xbox 360 1 wireless controller hd 20 gig. Eh silap xbox tu kat rumah aku sebab aku baru beli saje je nak riak ni. Interview dia memang sukar ada grammar test, basic computer knowledge, technical test, communication test, last skali baru interview dengan manusia. testis sungguh. Tapi jika korang nak soalan bocoq harga kita bole berbincang.

Dahla penatla aku nak menaip. 360 aku tuh sudah 2 jam tak berusik nanti dia merajuk pulak. Ok jumpa lagi dalam segmen riak akan akan datang. I lap u all. Ohh internetku sudah kembali pulih. Yeah baby.

Iklan: Buy HP products. For your support needs you can visit hp.com/support. Have a nice day.

Selamat Hari Raya!!! (ok sori terlambat sebulan dua)

Ok ini pornografi2 raya yang dijanjikan.


Btw pc kool aku dah pulih tp seterimik pulak yang eshol.

Berhari raya di rumah eleanor ezura.


Tengah tuning stesen radio di rumah ezu. Lain punya hangat beb

Berhari raya di rumah nazry ada milf. huiiii naik syahwat azrel dan hanis


Di mana Aqilah Hasan? Or Adliza Husan? Huhhh


Tamir mengantuk menolong aku membakar lemang

best friends forever beybeh

cis walaupun dia tidak hadir ke rumahku, namun aku tidak menyimpan dendam kerana rumahnya ada laksa kambing.

Aku memang sering menjadi idaman dan igauan gadis2.

Ok jumpa lagi di hari raya tahun depan. Semoga tak pakai baju tahun2 lepas. Peace

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...