Saturday, March 29, 2008

International Cat Show

Yess. It's back. Setelah berkurun lama aku tidak mengekori kedua orang tuaku ke pertandingan kucing, kini aku akan kembali. Maka dengan rasminya aku mengajak korang semua untuk turut hadir menyaksikan kegagahan kucing2 aku mempertahannya kejuaraan mereka. Yes people, my cat is the best there is, the best there was, and the best there ever will be. Ini bukan riak, ini adalah fakta. Kalau tak percaya, datanglah esok ke Midvalley dan saksikan sendiri bagaimana Pesona Shareca aku mencakar manja rival2nya.

Date: 30 March 2007
Time: Pagi ke petang
Place: Midvalley. Kat mana tah jap aku tanya mama aku.
Harga tiket: Free kalau kenal mama aku ataupun presiden Kelab Kucing Malaysia. Kalau tak kenal kena bayar kot sebab dia join skali dengan pet fair.

Click Read More to see the list of cats competing.

Senarai kucing bertanding. Btw jangan tanya mengapa nama mereka begini bukan aku yang memberinya:
1) Chevy (Best Kucing Malaysia , Juara Bertahan).
2) Pesona Mikayanie
3) Pesona Inna Gadda Da Vidda
4) Pesona Shareca
5) Sonata Eujin Na
6) Manees
7) Pesona apa tah terkehel jari aku nak menaip namanya.

Ada lagi tapi aku tak tahu nama mereka. So datangla beramai2 esok ok bawak sanak saudara dari kampung mari saksikan kehebatan kucing aku. Dan sertailah Kelab Kucing Malaysia yuran pendaftaran RM10 sahaja bole bayar di kaunter esok jumpa mama aku ok? Gambar dan laporan penuh tentang pertandingan kucing ini minggu hadapan.



2 comments:

nur khadijah said...

menang tak ijai?

Mohamad Faizal said...

bukan nak riak cik khadijah tapi kalau dah memang sang juara nak buat camana hee hee. laporan penuh dan gambar bukti kemenangan akan dipublishkan tidak lama lagi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...