Wednesday, April 30, 2008

Teknik Mengurat Gadis

Pernahkan anda mengalami situasi di mana anda terjumpa dengan gadis yang super jelita dan terus jatuh cinta dan bersedia untuk hidup bersama gadis atau arbok itu untuk selama-lamanya? Sudah pasti anda pernah. Tetapi masalahnya wajah anda tidak mengizinkan, wang di dalam poket tidak seberapa dan ketiak anda berbau durian seperti salah seorang rakan saya di 3 Amanah dahulu. Jadi bagaimana? Adakah anda akan melepaskan peluang sekali seumur hidup itu? Cis katakan tidak kerna dengan teknik2 mengurat yang akan saya sampaikan ini, tiada gadis yang anda tidak boleh cairkan, yang penting rupa err i mean berusaha. Tapi sila janganlah menjadi dayus dengan mempermainkan hati gadis (atau jejaka) yang tulus ok. Click Read More ataupun tajuk untuk memulakan proses nguratan.

Gadis jelita di depan mata? Sudah seminggu mengenalinya namun lidah masih terkelu untuk berkata hai? Jangan risau, dalam seminggu itu sudah pasti anda telah mendapat maklumat tentang gadis itu bukan? Anda memang seorang stalker. Cara yang terbaik untuk mengapproach dan memberi first impression yang akan menentukan sama ada anda bole dapat dia atau tidak, beli sekeping kad yang comel, tuliskan isi hati anda dalam bentuk puisi. Tidak perlu terlalu puitis, tulis apa yang anda tahu. Sila lihat contoh di bawah.

This is the story of a girl,
Whose presence brightens up my world,
To the girl who bears the sweetest name,
N*********h, you won't find the same,
You must be thinking "Why bother doing this thing?"
"Is this guy trying to mengurat me or something?"
Don't get me wrong this poem was meant to be friendly,
So no need to ask Akak Radin to beat me,
We never really got the chance to know each other,
So here am I trying to get to know you better,
Emm you want to know why do I even bother?
Who knows I might get lucky and got your number!
I don't know why I am painfully shy in front of you,
Especially when I go melawat tingkat satu,
I'm sorry I gave you this silly poem,
So silly I wish you could like them,
But hey give me a chance to prove myself worthy,
And then you will know it's fun knowing me!

Bagaimana? Ada respon? Walaupun dia tampak seperti jual mahal, namun di hatinya pasti sudah berbunga2. Cis perasan. Takpe, sikap muka tebal adalah penting untuk mengurat gadis. Tatkala dia masih leka dibuai perasaan, hantarkan puisi kedua. She would not expect that, so keep on the momentum.

Baiklah, mungkin ketika ini dia telah jatuh suka. Tetapi kita mahu buat dia jatuh cinta. Kemudian mahu buat apa? Beri hadiah beg tangan yang mahal2? Bawa dia makan di restoran Sri Ayatthuya? Anda silap. Tidak semua gadis materialistik. Anda harus bersedia untuk memperbodohkan diri dengan membuat jenaka2 yang boleh membuatnya ketawa hi hi hi. Ok mungkin bukan semua gadis begitu, tetapi at least dia akan nampak effort anda. Sila download contoh di bawah dan buatlah ulangkaji ya para pelajar. (warning: anda mungkin muntah hijau setelah mendengar jenaka di bawah)

http://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=3005369

Taktik seterusnya, anda pandai bermain alat muzik? Jika setakat bermain rekorder ataupun kastenet pun tidak mengapa. Ciptalah satu lagu untuk di dia. Konsepnya sama seperti rekaan puisi tadi. Tidak perlu reka lirik dan melodi yang sukar, hanya ekspresskan apa yang tersurat dan tersirat di hati anda. Untuk kesan yang lebih mendalam, rakam klip video terus. Sila lihat contoh di bawah.

Bagaimana? Berkesan? Jika anda masih gagal walaupun setelah menggunakan taktik2 di atas, mungkin kerana 2 sebab.
1) Gadis itu lesbian/jejaka itu gay
2) Wajah anda memang seperti orang eksiden. Tak dapek den nak nolong eh.
Ok kawan2 semoga berjaya. Jumpa lagi assalamualaikum.



4 comments:

datillah said...

hehee.....tahniah la mohamad faizal

Jamil said...

ciss.. nk promosi video ngorat datilah rupanya hahaha aku tertipu baca smpai habis pulak tu hahaha

Mohamad Faizal said...

datillah: terima kasih nurdatillah hee hee

jamil: ahh mengenali sikap kau aku pasti kau akan cuba mengaplikasikan teknik2 kat gadis2 bank negara (tanpa pengetahuan vidyana)

hUdArLiNg said...

hahahaha.lawak gler!sempat lg tuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...