Monday, June 2, 2008

Euro 2008 Fantasy Football

The coaches have spoken with all the squads now known for UEFA EURO 2008™. So whether you have been getting used to the game or are a newcomer, the time has come for the real thing. Which players can lead you to glory? Tempted by Fernando Torres, convinced by Cristiano Ronaldo or taken with Luca Toni, pick your team and you could win a JVC Home Cinema system, Canon cameras, adidas team jerseys, adidas EUROPASS official balls or official EA Sport computer games.

Adakah korang turut mendapat emel di atas? Seperti yang korang sedia maklum, aku ni memang seorang manager yang handal, tak kirala bermain FM ataupun fantasy football. Sebagai juara bertahan Liga Juara2, Liga Sang Champion dan naib juara Liga Super musim lepas, aku pasti korang hangin melihat nama aku asyik kat atas je kan. So untuk melepaskan kemarahan korang, apa kata kita bermain fantasy football bersempena Euro 2008 ini. Sape yang ada akaun kat uefa.com bole guna akaun lama. Sila klik Read More untuk maklumat lanjut bagaimana korang boleh mencabar kehandalan aku.

Buat mereka yang bermain untuk pertama kalinya, sila daftar di sini; http://en.fantasy.euro2008.uefa.com/. Seperti biasa Liga Super telah dicipta untuk korang merasa kagum dengan aku. Join la kalau berani kod dia 42920-12775. Walaupun pasukan tanah tumpah darah yang keduaku tidak layak ke Euro, namun semangat three lions tetap berkobar2 di hati. Aku harapkan saingan dari pasukan2 seperti Romper Stopper, manjalara, Cutmei'dbleedblackandwhite, Hamzah Karipap, Emirates Stadio, mahupun Rosly Joran sekalipun, marilah bertemu Anfield Heroes sekali lagi.

England pantang kalah, walau sakit jatuh dan rebah. Assalamualaikum.



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...