Friday, July 18, 2008

Dugaan Paling Hebat



MENGAPA AKU? APA SALAH AKU? ohh tuhan sungguh besar dugaan yang Kau berikan.... hidupku kini tidak lagi bermakna...maafkan aku Khairul Afandy kerana mengejekmu dulu...


Jangan risau eksyen box 360 kesayanganku, akan ku memaksa diri membuat OT demi mengembalikan sinar hijau di tubuhmu....(aku sedih betul2 ni) .


6 comments:

Anonymous said...

jai-

kau masih ade warranty tak kat bende tu? memang xbox360 yang kluar awal awal dulu bermasalah. tapi kalau tu xbox yang dah dimodified... susah skit ah.

-adam-

Mohamad Faizal said...

xbox aku dimodified, maka tiada warranty. service warranty adala tapi 3 bulan pertama je...(murung)

Anonymous said...

tu la akibat main xbox tak ingat smayang jumaat...tuhan murka jai..

-shuhud-

Anonymous said...

xbox360 yang awal awal dulu tu memang teruk skit. bile motherboard die panas die cam bengkok... pastu processor die detached. sorry ah jai.... takde harapan dah kot...

-adam-

Mohamad Faizal said...

shuduh: aku main nasyid heroes mana ada berdosa

adam: aku ke kedai tempat aku beli tadi, dia kata mebe bole repair mebe tidak. depen la. bawah 500. tp membe aku kata dia repair around sratos je, esok aku nak usha. arghhhhh

Anonymous said...

kau kene install cooler baru kot jai lepas dah baiki. microsoft ade bagi patch baru online untuk lajukan kipas xbox 360... tapi kau takde xbox live kan.

ntah ah. aku takut lepas kau baiki (kalau dapat) nanti rosak balik. sebab memang bende tu akan rosak ah kalau takde cooler baru.

-adam-

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...