Monday, September 29, 2008

Ucapan Khas Hari Raya

Memandangkan semua orang dah wish hari raya, aku pun taknak ketinggalan la jugak. Tapi ucapan aku akan menjadi lebih kool dari korang kerana aku akan memberi personal touch agar terasa lebih syahdu di pagi syawal. Walaupun aku tak dapat kad raya dari korang, namun aku tetap akan mendoakan korang berbahagia di samping keluarga sambil memakan lemang dan kuih tat. Aku suka kuih cornflakes suruh nenek korang buat pleaseee. Sila klik Read More untuk ucapan hari raya dari aku.


Teman2 Bangi yang tercinta

Adam Johari: aku minta maaf kerana sering mengutuk kisah2 silam kau seperti jerung, menegur kau salah lirik ketika menyanyi serta menjadi racist terhadap wajah kau yang seakan2 Cina. Selamat bersetubuh raya di uk!

Amir Rashidi: maafkan aku kerana membelasah kau di FM. aku memang handal nak buat camana. Maafkan aku juga kerana tidak cukup kuat untuk menahan kereta kau dari dihancurkan oleh samseng2 jalanraya.

Mohd Jamil Fathi: sori jamil aku tuduh kau boroi. Kau tegap sebenarnya aku cuma cemburu.

Mohd Dazrul: Sori dazu aku slalu kutuk Astro kau serta teknik gelak longlai kau "ehee hee hee". Tapi aku marah jugakla kau tidak beraya di sini walaupun menpunyai peluang untuk melakukannya.

Mohd Ikram: sori ikram aku menuduh kau mengambil steroid di atas tubuh kau yang tegap itu.

Ahmad Shuhud: sori abe aku slalu kutuk kau pasal Kolej Mara Taiping, Kolej Matrikulasi Melaka, peluang belajar di UK serta program pergigian di Johor.

Anas: sori aku menuduh kau slalu ringan2 walaupun aku tahu kau seorang yang baik.

Zulkifli: ahh kau yang patut mintak maaf kat kitorang dahla pi Houston tak habaq.

Nurhisyam: sori ise tuduh rambut kau menjadi punca kita mendapat layanan buruk di Kopitiam Kawan.

Teman2 Uniten:

Eleanor Ezura: sori ezu kerana terpaksa mendengar presentation prasanth yang bosan. Sori jugak sebab sering berperangai tahpape yang kadang2 (selalu) boleh membawa aib.

Aqilah Hasan: maaf lala kerana menaburkan janji2 manis nak belanja tapi tak masih belum belanja. Eh dahlaaaa anda punya turn la kali ni superrolling kan dapat banyak untung.

Asiah Abdullah: Sori siah slalu ejek pasal Robin, silat cekak dan ulau melingkau di atas pagau pegi surau.

Tamir, Epul dan Dol: Sori aku menuduh korang boroi dan mempunyai ***** bersaiz orang asia.

Teman2 Sally: Sori Nurul Huda saya selalu pakai baju tshirt itu. Sori Fendi aku slalu kutuk bulu2 kau. Sori Arel aku selalu berlagak dengan tamdraiv aku yg 1 gig dulu. Sori Hanis sebab slalu rhymekan kau dengan penis.

Kanak2 seksyen 8: Sori Izwan kutuk kau izwan pilus dan jaclyn victor. Sori Amar aku kutuk Assenal. Sori arul aku selalu kutuk kau yang berdarah nogori sombilan.

Sori Muaz sebab aku lebih hensem daripada kau. Sori Juliana Juhari sebab kutuk kau dengan Razak. Sori ________________ (isi tempat kosong) jika aku termiss nama korang.

Sori Nurdatillah Hasim sebab tak potong rambut lagi : )

Selamat Hari Raya untuk semua. Maaf zahir je batin2 tak main.




8 comments:

Anonymous said...

jai cmane kau boleh dapat 72 points kat fantasy football???

-adam-

Mohamad Faizal said...

kerana aku manager yang handal. bukan nak wish aku selamat hari raya tau nak bersetubuh je

Anonymous said...

haha slamat hari raya. aku dah wish kat facebook kau.

-adam-

Anonymous said...

huit datilah. suroh dia potong bulu ketiak dia skali. dh sama panjang dgn rambut dia dh tu


-Jamil

Mohamad Faizal said...

jamil di bulan syawal yang mulia ni kita harus bermaaf2fan mengapa mahu mulakan persengketaan

hUdArLiNg said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin! =]

Anonymous said...

Hi !.
You re, I guess , perhaps very interested to know how one can manage to receive high yields .
There is no initial capital needed You may start to get income with as small sum of money as 20-100 dollars.

AimTrust is what you thought of all the time
The firm incorporates an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

Its head office is in Panama with offices around the world.
Do you want to become an affluent person?
That`s your choice That`s what you really need!

I feel good, I started to get real money with the help of this company,
and I invite you to do the same. It`s all about how to select a proper partner utilizes your savings in a right way - that`s it!.
I take now up to 2G every day, and my first deposit was 1 grand only!
It`s easy to join , just click this link http://ynizihom.builtfree.org/ofyqib.html
and lucky you`re! Let`s take this option together to feel the smell of real money

Anonymous said...

Hi !.
You may , probably curious to know how one can manage to receive high yields .
There is no need to invest much at first. You may commense to get income with as small sum of money as 20-100 dollars.

AimTrust is what you need
The firm incorporates an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

It is based in Panama with offices around the world.
Do you want to become really rich in short time?
That`s your chance That`s what you desire!

I`m happy and lucky, I started to get real money with the help of this company,
and I invite you to do the same. If it gets down to choose a correct partner utilizes your money in a right way - that`s it!.
I make 2G daily, and my first deposit was 1 grand only!
It`s easy to start , just click this link http://uwajulij.mindnmagick.com/yqygufa.html
and lucky you`re! Let`s take our chance together to feel the smell of real money

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...