Wednesday, October 22, 2008

The Koolest Blog

Sedang aku menstalker blog gadis2, cube teke blog sape aku jumpe? Jengg jengg jengggg gadis ni memang kool gila ah. Cube teke sape? Blog mama aku. YESHH. Mama aku yang menggunakan 'Mozarella' Firefox itu. Heee. Kool gila mama aku ada blog. Lagi kool dari kanak2 KAMI. Walaupun setakat ini baru ada 1 post aje (aku yakin jumlah itu tidak akan bertambah untuk masa terdekat ini, hee hee), namun aku tetap berbangga (or should i be segan?). Blog mama aku mengisahkan tentang perjalanan hidupnya yang penuh berliku dalam usaha mengumpul fridge magnet dari serata dunia. Di sana, korang boleh lihat gambar2 fridge magnet dari London, Amsterdam, Paris serta Kampung Baru. Sebagai tanda terima kasih mama aku bagi korang makan mee kari tiap2 tahun, apa kata korang belikan fridge magnet untuk mama aku. Di mana boleh korang tatap koleksi2 mama aku? Sila klik Read More untuk mengetahui laman webnya.


Korang boleh melihat koleksi2nya di http://ruziyah.blogspot.com

p/s: mama aku dah pesan kat kau adam untuk beli magnet dari chicago.



5 comments:

Anonymous said...

haha usah risau jai. mama kau akan dapat satu magnet cool dari chicago.

Anonymous said...

jai cool gile magnet magnet mak kau. terpaksa aku dapatkan magnet yang mantap nanti.

-adam-

sugar-coated cupcake said...

bestnya mama ijai ada blog! cool la all the fridge magnet! daddy ezu pun ske kumpul, tapi tak sebanyak koleksi mama ijai nya lah! tapi kalau ezu gi mana2 i'll get for mama ijai! ;)

Mohamad Faizal said...

yaa belikan saja tak kirala fridge magnet dari subang jaya ke sungai ramal dalam mahupun kangar

zatihazira said...

gile la kentang mama kau jai.
kt fridge aku magnet yg ade hanyelah yg utk melekapkan kedua pintu fridge tersebut.
*mode tipu-sbb takut mama ijai tertarik dtg umah aku usyar fridge magnet mak aku pule*

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...