Saturday, October 18, 2008

Riang Ria Hari Raya

Ahh hari raya. Pasti ada upacara baham membaham. Aku pun tak mahu ketinggalan menyuapkan sesuap nasi ataupun mee kari ke dalam mulut korang. Terima kasih kerana sudi menghadirkan diri memohon maaf sesama kita. Semoga korang kenyang dan gembira mendapat duit raya dari aku. Mari kita lihat gambar2 raya sambil bergembira bersama keluarga tercinta.



Kanak2 Bangi tercinta. Missing: Adam Johari ( bersetub..err bersama isteri di uk), Mohd Dazrul (mahu jadi orang putih), Anas (ada kat situ tapi kena kontrol ngan tunang), Amir Rashidi (sakit tuan)



Eleanor Ezura yang tidak pernah mengecewakan. Hee hee. Sori Ammar kau tak hot.


Sultan Kedah serta dayang2nya


Apa? Mahu gambar lagi? Jangan kaget. Sila klik Read More untuk menjadi stalker rasmi aku.



Muaz mengaku masih bujang dan berani berfoya2 tanpa kehadiran isteri tercinta. Hee hee


Kami sebenarnya adik beradik baju kaler sama. Tamir, abang sulung yang kurang upaya, Faizal, anak kedua yang bekerja keras mencari rezeki dan Nazmin, adik bongsu yang masih belajar dengan rajin untuk mengubah nasib keluarga.


Baju raya Mama memang ada corak apron.


Terus terkancing gigi korang melihat skill aku menggoreng Guitar Hero aku (padahal aku main level medium korang bukan perasan pun)


i like mat rempit. eh i love my friends

Sesi bergambar dengan artis (bukan aku artisnya)


Aku mendoakan kebahagiaan kawan2 aku di dunia dan di akhirat. Thanks for coming.

Tak puas lagi menatap gambar2 aku untuk dijadikan modal? Sila layari laman Facebook aku. Selamat Hari Raya. Maaf Zahir sahaja.



4 comments:

hUdArLiNg said...

hahaha.selamat ada gambar i.klo tak merajok 7 keturunan. =p

sugar-coated cupcake said...

haha ezu mmg hot (tak pasal2)

Mohamad Faizal said...

thanks for coming. i likeee mat rempit. i lap u all as well. u all lap me x?

sugar-coated cupcake said...

laaaapp...

btw gadis perlis mcm muka my cousin! bgtau dia sorry kalau haritu dok tgk2 muka dia. was trying to recall. haha.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...