Wednesday, October 29, 2008

Terjebak

How do you know whether or not you're 'terjebak'? Well, spending 43 bucks buying something that you could just download from the internet would be a good indication. Sitting in front of the tv singing along to her tunes pretending you were in her concert would be considered terjebak as well. So who's this enchanting lady and how did she manage to melt my heart with by singing about the 7 things that i like? Well lets click Read More to find out!





Ahh tak dapat teke lagi ke gamba dah terpampang dah tu. Yes people, aku akhirnya terjebak. I tried to resist, but i couldn't. Her voice, her personality, her face (although the face is not considered Sharon Stone muda2 materials, hmm) ahh so why not just embrace it like other millions of screaming fans? Tadi, berbekalkan wang simpanan yang makin kurang, aku secara senyap2 menuju ke sekyen Penyanyi Internasional Wanita. Bam, Miley Cyrus, Breakout. Mula2 nak curi je cd tapi nanti berdosa pulak setiap kali aku dengar cd dia. Nasib baik Nurdatillah binti Hasim ada, dapatlah juga aku menjaga kemachoan tanpa perlu membayar sendiri kat Abang Speedy Video itu. Kamon nak beli cd Ziana Zain pun aku segan, inikan pula membeli cd idola kanak2 Hannah Montana. Haa haa sori babe.

So when I got back home, I locked myself in my room, set the speaker volume to high, plugged in my guitar, and starts jammin' with Miley! Wooo! Do you guys know how to play 7 Things? Well i do! Maybe i should post a video cover that could make you guys muntah darah and girls histeria kegembiraan...maybe. Well tapi itu jela yang aku tau main hee hee. Some of my favorite tunes; Full Circle, Fly On The Wall, Simple Song, Goodbye well suma aku sukala sebenaqnya hee hee.

Hmm I wonder where I can get a life sized poster of her....



9 comments:

hUdArLiNg said...

OMG! miley cyrus.kamon ijaiii....

7 things i hate about youuuu..7 things i hate abouuutt youuu uuuu.. *smbl bergelek*

Anonymous said...

kecewa gile aku tengok posting terbaru kau ni jai.... miley cyrus dah la nyanyi tak sedap. pastu die amik gambar gile tak senonoh ngan bapak die sendiri. aaaa

-adam-

sugar-coated cupcake said...

ohhh dikau gelakkan jonas brothers ku yee..... ijai apa kurang! hannah montana/miley cyrus! ceh.. hahaha

Anonymous said...

ijai. aku boleh nampak ape yg ko akan buat ngan poster tu. ni contoh: http://www.youtube.com/watch?v=9geiPp9UFI0

-kucing hitam-

p/s: ko tak kenal pon aku. aku seorang stalker. haha.

Mohamad Faizal said...

huda: your perut your face your janggut your otot....(7 things i hate about dolah, tak pasal2)

adam: ala adam aku tak pernah pun mempersoalkan citarasa kau terhadap muzik negro

ezu: eh saya sukala jonas brothers hari2 kalau nak berak nyanyila lagu dia buat suara teran

kuchinggg hitammmmm kau berjalann di depanku ku tak hirauuuuu dave days memang kool tengok cover alicia keys dia la

Anonymous said...

ijai...aku tumpang sedih dgn perkembngan terbaru kau..haha..cd faye wong kau ade lagi tak??haha..

-shuhud-

Mohamad Faizal said...

ala shuduh lagi baek minat miley daripada minat alif aziz

Idlan said...

Alah jai, si abe tu.. masa aku mula2 gi UK dulu.. kirim cd boyzone.

Mohamad Faizal said...

tengok shuduh kau nak ckp orang...minat boyzone lagila berdosa minat kaum sejenis

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...