Saturday, November 29, 2008

Happy Birthday Am!

Today is Ikram's birthday. Siapa Ikram? Ikram is one of my bff. Ikram adalah seorang yang kacak, berbadan gagah serta memiliki 8 pack (6 pack plus 2 nipple yang ketat), baik hati, serta hormat kepada orang tua. Ikram ada lesung pipit yang telah membuat ramai gadis dan arbok2 naik syahwat. Ikram keje kat Petronas, dan sering muncul dalam iklan Petronas arahan Yasmin Ahmad (watak pejalan kaki atau orang melintas jalan). Ikram menggemari wanita yang berwajah ala2 cina (hee hee), dan bencikan mat rempit yang berpeleseran di bandar baru bangi. Ohh Ikram, walaupun kau tiada di sini untuk meyambut hari jadimu bersama2 kerana pergi ke Jakarta, kami tetap akan mengadakan kenduri kesyukuran seperti biasa di rumah aku. We all lap u man.




Happy Birthday nigga!



6 comments:

zatihazira said...

ni ikram rakan kelas kn.

Mohamad Faizal said...

yela ikram mana lagi. nape jatuh cinta ke aku bole forwardkan no plet kereta dia

Anonymous said...

zati tidak mengenali ikram??sedihnye..anyway,hepi birthday bro..

-shuhud-

souled_oUt said...

kem salam kat ikram !! adekah dia masih single? hehe

Anonymous said...

ingt la muke...cume aku kompius dgn yg lg sorg tu.

-zatimalasnksignin

Mohamad Faizal said...

ohhh ikram masih single belum berkahwin kaya pulak tu jangan dilepaskan peluang souled_oUt

zati kau konpius dengan lagi sorang? aku ke? bohong ah takkan bole konpius kau kan ada gamba aku dalam wallet kau

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...