Friday, November 14, 2008

Keyword Analysis

Aku ada akaun statcounter.com. Statcounter akan merekodkan keyword2 yang ditaip di search engine yang akan merujuk kepada blog aku. You guys can view it as well, as I've set it to public (click View My Stat). Macam2 ek yang korang carik. Yang gersang ada, yang ingin menuntut ilmu ada, yang ingin menjadi stalker la yang paling ramai. World Wide Web is a dangerous place indeed! Mari kita kaji. Click Read More to analyze!

1) ijaicool.blogspot (42.33%) ijaicool (20%)

komen: yang ini normalla aku sendiri slalu taip kat google biasala narcissism yang tinggi di dalam diri. tapi aku syaki mungkin ada berbelas2 gadis yang turut menggoogle aku dan mungkin juga sorang dua arbok. heee.

2) zed diyana (6.67%)

komen: haa haa zed diyana ada stalker. hingga ke blog aku yang dicarinya (look for Zed Diyana's Wedding entry). Zed dah kawenla korang hentikanla impian korang tu suami dia gagah tau.

3) bontot mantap (3.33%)

komen: memang pervert ah orang yang mencarik keyword ni. Kalau 'nice ass' aku boleh terima lagi, ini bontot mantap haa haa si gersang. Mungkin jamil kot. Dia kan fetish melayu. hee hee sori bro gurau je i miss u lama tak jumpa. Neway keyword 'bontot mantap' boleh ditemui di post 'Peristiwa Ngeri Di Subuh Hari'.

4) asiah abdullah blogspot (3.33%)

komen: Asiah juga menjadi mangsa stalker? Jangan main2 woi Asiah Abdullah ada silat.

5) ngasri memey (3.33%), kisah terbaru abby abadi & norman hakim (3.33%)

komen: yang ni mungkin la normal kerana gossip panas pasal memey baru2 ni mestila suma orang pun sibuk nak jaga tepi boxer orang kan.

6) nurul iza & syed muaz (3.33%)

komen: Aik? Sampai laki bini yang korang carik? Korang ni kongsi gelap ke apa. Mungkin kasteme herbalife kot yela kagum tengok muaz lepas kahwin mantain je keboroian dia. hee hee.

7) consert liena hangat (3.33%)

komen: ada lagi peminat liena hangat ye hee hee. Jangan minat Lina Joy sudah aku lempang kang baru tahu.

8) datillah (3.33%)

komen: ok yang ni boleh menimbulkan kemarahan dan kejelesan aku ni. takde nama lain ke yang korang nak google. Carik ah Khairul Afandy ke Mohd Azrel ke Naim Marsidi ke Ahmad Fadhullah ke Muhammad Izwan Pilus ke yang pegi carik nama gadis aku tu kenapa haa haa haa (marah ni)

9) belajar tajwid online (3.33%)

komen: Alhamdulillah. Ada jugak manusia yang baik di dunia ini. Yang ingin menuntut ilmu tajwid. Agar tidak tersalah membaca ayat2 yang mengandungi Mad Lazim Kalimi Musaqqal. Alhamdulilah, semoga korang akan mendapat keberkatan membaca blog aku ini (sila rujuk entry 'Mari Belajar Tajwid')

Sekian saja analisa keyword2 popular pada bulan ini. Entry seperti ini pasti ada lagi jika aku dapati korang mencari keyword2 aneh pada masa hadapan.



3 comments:

hUdArLiNg said...

datillah? hahaha. mungkin org ingin mengetahui siapa yg berjaya merompak hati datillah?

Emi said...

Datillah? Siapa Datillah? :P

Mohamad Faizal said...

datillah ialah malaysian next top model yang banyak berlakon dalam iklan seperti iklan darlie yang slalu keluar kat wayang sebelum filem bermula.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...