Wednesday, November 5, 2008

Peristiwa Ngeri Di Subuh Hari

The Aussies are in the daylight savings right now, which means I have to wake up as early as 4 am every day to able to reach the office at 5. Well I don't mind waking up early as I'll be free from the traffic jams. The road is very clear, my soon to be gone Kancil (jeng jeng jeng) can reach 120 km/h without any problems (tak bole lebih nanti bergegar). So every day, I'll use the kl - seremban highway until Jalan Tun Razak and then cuts into jalan Sultan Ismail and then Jalan Raja Chulan. So yesterday, I was speeding as usual as I was tak tahan nak terberak.

The traffic light made me stop for while. Terkancing2 gigi aku menahan berak. Tiba2 aku terlihat kelibat seorang gadis menuju ke arah aku. Aku buat2 kool je aku kan ijaicool. Tapi kekoolan aku bersifat sementara setelah melihat gaya anggun gadis itu melambai aku dari jauh. "Biaq benaq depa lambai kat ceq," fikir aku dalam loghat utagha. Dari jauh, aku dapat lihat gadis itu berbaju merah. Tanpa lengan, skirt paras peha, bontot mantap and mebe nampakla kot lurah dendam dia (tapi pagi masih gelap aku kurang nampak hee hee). Hatiku semakin berdebar bila gadis itu berjalan menuju ke arah aku, dan berhenti betul2 sebelah kereta aku. Something was not right. It was 4.45 in the morning, a hot sexy beeatch was walking towards me. I could see her clearly now. She's a very, very muscular girl. She got otot ketak2 all over her body. Did I just say muscular? Did I just say she? No, it was actually a he. Lelaki. Jantan. Male. Bapuk. Arbok.

Lampu hijau aku terus pecut tanpa memandang cermin belakang. I knew it was too good to be true.

AWWWWWWWW ini adalah kisah benar


7 comments:

Anonymous said...

nasib baik dia tak bawak geng jai..nanti dia pecahkan cermin kete kau pakse kau kuar...haha..terus terberak kau on the spot..haha..

-shuhud-

Idlan said...

Itu abe bernada jeles kerana walaupun dia keluar jam 6 pagi setiap hari dia belum pernah dilambai bapuk.

Mohamad Faizal said...

abe: yeke? kalau dia pecahkan cermin kau bagaimana? cakap kat arbok tu "saya pelajar pergigian nanti macamana nak bukak klinik"?

akak abe: abe tak dilambai bapuk kerana abe yang melambai mereka

hUdArLiNg said...

hahaha.sally?? =p

zatihazira said...

ni cite betul ke tipu :|

Anonymous said...

tutup muka ngan beg kertas je. slamber. haha

-adam-

Mohamad Faizal said...

huda: sally hanya beroperasi di kawasan bangi dan kajang

zati: bakpe aku nak tipu jalan sultan ismail dan jalan p ramlee merupakan pusat penternakan arbok

adam: tak bole masih terasa geselan janggut dia geli you

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...