Monday, November 10, 2008

Random Thoughts

I think a lot. Most of them are nasty and useless thoughts. I just want to know whether other people will agree with these statement below. These are totally random, and totally true! I meant no offense whatsoever, so if terguris hati, sorry. Sori naik lori.

1) Jaya Jusco workers wear the ugliest uniform. The ribbon on their neck, the way they wear their tudung and the combination of colors, they look hideous. Even the Flinstones got a better costume.

2) Go to any KFC chains, they got the ugliest staff. Well not really hodoh la, tapi diorang bermekap tebal macam bomoh. Yang lelaki aku tak usha sangat.

3) I love the smell of petrol. Hey, I pay a good money for it, so I can sniff whatever I want.

4) Semakin kuat bunyi kentut korang, semakin kurang baunya. Sape yang kentut senyap2 tu memang kompem ah bau dia padu maut.

5) Orang yang bawak laptop pastu pegi kat starbucks lepak2 pastu buat2 sibuk menaip. Poyo nak arwah padahal bukan buat apa pun bajet2 kool je.

6) Indon2 yang berpeleseran dekat pasar malam rumah aku setiap hari rabu dan jumaat. Bukan beli barang apa pun. Duduk berkumpul tengah jalan, dengan rambut menggerbang tshirt hitam sembah syaitan pastu buat bising bajet2 kool. Yang perempuan pulak jalan2 pakai seksi terjuluq breast sana sini untuk nak tarik perhatian. Bengang betul aku nak beli dvd haram pun susah.

7) Aku cukup hangin dengan kanak2 yang pmr pun belum lepas pastu nak lepak2 kat midvalley dressing bajet emo pastu buat kacau pastu bergaya dengan henset masing2 bajet kool. Hoi pegi tusyen la membazir duit mak bapak kau je. Aku dulu abis kool pun lepak kat mines je tau main laser quest. Henpon pun 3310 je zaman matrikulasi dulu.

8) Eating raw milo powder is like an orgasm in your mouth.

9) I will not remember 98% of my wet dreams. Sedar2 je dah kena mandi wajib.

Sekian, assalamualaikum



11 comments:

Anonymous said...

memang bastard orang orang kat starbucks minum kopi mahal nak mampos pastu prasan buat kerja. arghhh.

-adam-

sugar-coated cupcake said...

bukan huda pernah pakai uniform jusco ke dulu... haaa... habislah ijai.. kutuk huda. hehehehehe

Mohamad Faizal said...

adam: tu ah eshol gila macam bergaya pura2 buat kerja padahal main minesweeper kat starbucks

ezu: itu sebabnya dia berenti hee hee

Anonymous said...

kau patut tambah kehanginan menaiki komuter di hujung minggu..ramai foreigner indon,bangla,myammar berpeleseran dgn baju2 yg bajet kool..menyemak je..

-shuhud-

Saiful Bukhari Azlan (bkn nama sebenar) said...

Item no.2. ye ke abg tak usha yg jantan2 tu. sedih i tau... abg link la ke blog i ye http://mohdsaifulbukhari.blogspot.com/.

senang2 bole call i. kita kan sama2 uniten :)

-Saiful Bukhari Azlan (bukan nama sebenar)

zatihazira said...

mcm maner dgn kapel yg sering bergaduh di tmpt awam..pastu main2 kejar2 kt eskelator tlanngar aku yg single dn kiut..aku hangin skit..mcm terpengaruh dgn sinetron pacarku bukan pacarku je lagak mereka. tp malas la nk ckp aku berase marah nt kau tuduh aku period pulak.

Mohamad Faizal said...

abe: kau memang racist. tapi aku setuju. dahla masing2 berbau kerbau

saifulbukhari: kecoh la kau saiful kau tu dropout uniten aku graduan uniten mana sama

zati: sori zati aku tidak akan menjadi seksis dengan menuduh kau period tapi kenyataan kau memang benar kau lempang je diorang

hUdArLiNg said...

mohamad faizal u mmg cari pasal.i rasa cute jer i pakai uniform tu.bab tudung tu mmg lar tak berapa nk cute.sbb mmg tak patot pakai pun klo kt jepun mana ada org pakai tudung keje jusco.msia ni jer apasal pg buat tudung cmtu.tapi i sorang jer cute pakai baju tu ok! hahaha

ps:ijai mmg suke carik pasal ngan i berkenaan pakaian.ingat baju hari rabu anda?

Saiful kecewa membawa hati said...

abang ijai dah lupe ke waktu kita bersama2 dulu di uniten. mentang2 la dah berjaya saya ditinggalkan..

yang benar

-saiful yg kecewa-

Mohamad Faizal said...

huda: baju hari rabu = no fat chicks

muhammad fitri husin: kau ni asyik guna nama saiful cakap jela kau nak belaian mesra dia

Pink Stilettos said...

oo saya hanya akan lari ke setabak utk main tenet kalau tenet kat umah takleh pakai. so saya akan mintak air plg murah skali..yakni sky juice ;p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...