Sunday, December 21, 2008

Kahwin dan Cerai

Haiii uolsssssss. Sally datang lagiii. Rindunya Sally kat uols. Lama dah Sally tak menulis di ruangan gossip hangat ni. Emm musim cuti sekolah ni ramaila orang nak kahwin kan. Artis2 kita pun tak ketinggalan you. So kat sini Sally nak ceritalah pasal artis hangat kita yang baru kahwin ataupun baru diketahui status perkahwinan mereka walaupun sudah lama melakukan persetubuhan halal. Pandai diorang rahsiakan ek. Gelenyahhhh. Selamat membaca uolss. Klik Read More ye kalau nak mengumpat.

disclaimer: ruangan gosip ini ditulis oleh Sally, paparazi popular dari Kolej Matrikulasi Melaka. Sebarang komen, tak puas hati, gosip panas, ataupun nak ajak berbual(lelaku muda sahaja) bole hantarkan kepada sally_gelenyah (at) gmail (dot) com

Mawi dan Ekin.
Umm yang ini pasangan pengantin popular. Kelassss gitu. Semalam 20/12/2008 Mawi dan Ekin selamat diijabkabulkan di Masjid Al Apaentah di Johor. Siap ada lintas langsung lagi. Kalahh Datuk Siti kitaaaa. Semua depa nak rakam balas pantun, melamar, nikah, bersanding, malam pertama bersama (makan beradab bukan bersetubuh) hik hik. Dengar cerita Ina pun dijemput tapi Ina dapat je kad kahwin terus koyakkan kad kahwin depan posmen sambil menyanyikan lagu nasyid In Team.

Norman Hakim dan Abby Abadi
Untuk kali kedua, Abby ngan Norman bercerai lagi. Insiden tangkap basah Norman bersama Memey jelas menjadi punca robohnya rumahtangga mereka yang memang sudah retak. Eiii geram betul Sally ngan Norman tu. Kau ingat kau kool la tu berlakon jadi polis. Lepas tu ingat boleh menyanyi EP kumpulan kau Impression dengan Eizlan Yusof tu laku 18 unit je tau itupun Abby yang beli semua. Sabar ye Abby mungkin lepas ni boleh carik Norman KRU dia tu dahlah wajah kacak, suara sedap rajin ke surau pulak tu. N single lagi awwww berderau darah mak. Kalau tak dapat Norman KRU pegila shopping di Harvey Norman. Hik hik hik lucunya Sally.

Rita Rudaini dan Aidil Zafuan
Uiiii uols mesti terkujat jugak kannn. Diorang ni dah lama dah kahwin sebenarnya dalam bulan Februari bernikah di Thailand gitu. Tapi baru2 ni je public dapat tahu. Huiii memang boleh menang Anugerah Skrin Tv3 pandai betul kau cover ek. Sally hibala jugak dengar berita ni sebab Aidil ni dahla terer main bola kacak pulak tu. Kalau Sally pegi Midvel mesti Sally duduk depan poster besar Aidil. Sally menyampah betul dengan si janda Rita ni. Dahla mata juling air suka bertumbuk pulak tu. Ni kau dah mengandung 2 bulan baru nak sibuk2 aku tampar kang biru.

Rosnah Mat Aris dan Lelaki Muda
Huiiiiii ini betul2 panasss. Rosnah Mat Aris yang tua2 berumur 74 tahun (mungkin lebih muda) tapi nak bergaya hip hop tu dalam diam2 dah kahwin dengan lelaki muda berumur 27 tahun yang bernama Tajul Effendi Isa (ataupun Mohd Imran Suria, Sally pun tak sure). Huii getah seluar kau pun dah longgar ada hati nak kahwin lelaki muda. Tapi dah jodoh kan Sally doakan agar korang berdua bahagia dan semoga lambat sikit menopaus bolela nak timang anak. Hik hik jangan maraaaa.

Rich dan Velvet.
Ini lagi sorang kahwin senyap. Nasib baik Sally ni peminat setia muzik Estranged. Tapi kutuk tetap kutuk. Kau tu velvet bawak2la kuruskan badan kesian Rich tak boleh nak angkat kau jika dia nak mengaplikasikan teknik 'Advanced Rear Entry'. Apapun tahniah buat Rich dan Estranged kerana berjaya memasuki Juara Lagu tahun ini.

Ok uolsss kita jumpa lagi dalam ruangan gosip yang akan datang. Gelenyahhhhhh.



2 comments:

hUdArLiNg said...

haha.tak payah curik baca majalah URTV ataupun mangga.baca je kt blog ni. :p

Luna_S08 said...

Sbg org yg mgenali Tajul Effiendi,husband pd Rosnah MAt Aris..Luna ttp doa yg terbaik tuk Dia..Luna@faiza

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...