Wednesday, December 31, 2008

This will be the last post...

Aku tak tahu kenapa, tapi aku memang dah tak ada semangat nak menulis lagi. Banyak benda yang berlaku menyebabkan aku patah semangat. Aku dah penat. Aku perlukan rehat. Aku nak ucapkan terima kasih kepada korang semua kerana sudi membaca blog aku yang ntahapahapantah ni. No worries, I'll be back next year, Insyaallah.

Selamat tahun baru. Esok dah kira next year aku sambungla tulis kecohla korang ni itu pun nak sedih aku lempang kang biru.


5 comments:

<< s| teD| yanG GOmuK >> said...

klako..klako.. b-(

Anonymous said...

Aler, jangan camni bro!

Im ur blog silent reader. Kenal just ur name from few of ur girlfriends in Uniten dahulu kala.

Keep on writing bro! oh ya, Guitar Hero rocks kan!!!

p/s: Takziah and AlFatihah to your late father.

Mohamad Faizal said...

tedi: saya memang klako lebih klako daripada Mr. Os

ala mohd anomimes saya jelas2 bergurau senda malam kang lepas solat isyak berjemaah saya kembalila menaip. guitar hero memang rawk datang ah umah kita bertarung

Anonymous said...

Saya Siti Anomimes lah bukan mohd anomimes occay!

Anonymous said...

...please where can I buy a unicorn?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...