Thursday, January 15, 2009

Aku Bukan Sally!

Entry ini ditulis untuk menjelaskan kekeliruan yang bermain di minda korang. Sebagaimana yang korang tahu, untuk beberapa hari setiap bulan, Sally akan datang menulis di ruangan gosip. Kita macam datang darah haid la (analogi yang ternyata salah). Aku sudah nyatakan, Sally dan ijai adalah 2 orang yang berbeza. Sally nama penuh dia Salehudin, dan nama penuh aku Mohamad Faizal. Perwatakan kami ternyata berbeza. Sally tergolong dalam kategori arbok, aku pula dalam kategori orang2 yang rajin ke surau. Jika korang tidak percaya, lihatlah video di bawah yang memaparkan siapa sebenarnya Sally.




Y.P.R Multimedia Squad:
ijai-fandy-arel-huda-ezu

visit http://www.youtube.com/user/ijaikool for more videos



10 comments:

fendi said...

hahahaha...aku rindu gile zaman2 kite men berlakon2..hahahahha...yang penting sally sexy habiesssss

Anonymous said...

menangis aku tengok video nih. abes tisu yg aku bawa ke kerja. hahahaha. terima kasih kerana menceriakan hari aku.

-diha

souled_oUt said...

en. faizal.. malangnya saya tidak dpt menonton video tersebut kerana youtube dan aplikasi yg sewaktu dgnnya telah diblock oleh IT dept.. arghhhhh.. tensen tul xdpt nak bergelak ketawa

hUdArLiNg said...

the return of sally.oh i miss jadi make up artist sally.apa khabar lah dia sekarang? hehe

Mohamad Faizal said...

fendi: fendi si kaki botol menjual dadah kepada kanak2 yang masih mentah

diha:sama2. jangan gelak sorang2 nanti dituduh kena sampuk

souled_oUt: tengoklah di rumah ataupun order saja vcd dia. btw apa nama betul anda aaa

huda: khabar baik alhamdulillah (sally jawab)

eleena hamdan said...

hahaha... lawak lah video ni. sib baik tak menangis. hahaha...

sugar-coated cupcake said...

demmm kumerinduimu *ting tong*

~Meen~ said...

i mmg gelak sampai menangis!
dah la tgk kt ofis..mmg org ingat i gile!!!
Tapi i mmg gile lepas tgk video ni :D
Siap tgk berjemaah dgn ofismate kuu.
dorg tanya..nyah ke???
Oh tidak..lakonan berkesan u ollls!!

~yes ijai..i Nazmin~

Mohamad Faizal said...

eleena: selamat berkenalan. jangan jatuh cinta ok

ezu: "woi kau apa hal bawak bapuk ni haa? kau nak main dengan dia ke? dahla tak lawa. ada jangguttttt"

meen: korang satu ofis memang dah kena sampuk

Anonymous said...

Berapa banyak 'terkam' daaa si Alie ni .. hihihi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...