Monday, January 12, 2009

Happy Birthday Khairul Afandy!

Siapa Khairul Afandy? Khairul Afandy ialah teman lelaki aku di uniten. Orang panggil dia Khai sebab dia minat Khai Af. Fandy ni baik orangnya. Cuba korang mintak tolong kat dia mesti Fandy akan melaksanakannya. Walaupun orang selalu mengutuk dirinya kerana banyak bulu/badan karpet/King Kong/Planet of the Apes/Macha Ameerali dan banyak lagi, Fandy tetap tabah menghadapinya dengan senyuman. Walaupun Fandy dikategorikan sebagai OKU kerana rabun warna, dialah sumber kami untuk meniru assignment kerana dialah yang paling rajin.

7/1/2009 merupakan besday dia. Jarang sekali aku terlupa untuk wish dia setiap tahun kerana aku dah tulis dalam diari aku. Kau ingat tak Fandy besday kau 2 tahun lepas, yang aku buat seprais parti untuk kau kat perpustakaan uniten? Semua lekcerer aku jemput sampai mengalir air hidung kau akibat terharu dengan tindakan aku. Namun itu semua kenangan lama. Tahun ini, sempena hari jadinya Fandy bercadang untuk menganjurkan pesta seks macam pembaca berita stesen televisyen swasta tu, nak ikut trend kata dia. Tapi setelah mengadakan perbincangan serius dengan aku, Fandy pun akur dan mengubah pelannya iaitu duduk makan beramai2 di lokasi yang dirahsiakan di taman equine, Seri Kembangan pada hari Ahad. Sila klik Read More untuk melihat gambar2 yang senonoh.





Fendi gembira kerana menyangka akan disuap sesuatu ke dalam mulutnya (Kek la)


Huii memang gembira betul dia sehingga nampak tahi gigi serta plak2 yang degil


Jangan baca tulisan di baju Alie nanti terbakar diri


Apabila sudah kenyang melantak KFC, sesi bergambar ala2 kumpulan Take That/Rabbani tidak dilupai


So Happy Birthday Khairul Afandy! We all lap u.




4 comments:

diHa said...

agak dasat jugak kawan kau ingin menganjurkan pesta seks. hahaha. maaf, aku jd stalker kau lagi.

-diha

souled_oUt said...

hahahahaha.. this entry is soo funny.. susah betul nak cover gelak kat ofis.. btw ur entry telah menceriakan hari2ku yang semakin malap di pejabat.. arghhh

ur frens are lucky to have u as their fren.. =)

Mohamad Faizal said...

diha: biasalah kanak2 zaman sekarang mudah terpengaruh dengan media massa. tak perlu minta maaf, mintalah autograf

souled_oUt: nape ofis malap bos anda tak bayaq bil letrik ke

diHa said...

haha! ok2.. nak autograph please. ;p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...