Tuesday, January 6, 2009

I'm Not Your Late Night Booty Call...

Jika korang telah menonton filem Yes Man, pasti lagu ini akan tengiang2 di dalam kepala korang. Tanpa disedari aku pasti akan menyanyikan lagu ini seorang diri tak kirala semasa tengah mandi ke tengah berak ke ataupun ketika sedang membentuk six pack di gym. Lagu ini bertajuk 'Sweet Ballad' dinyanyikan oleh Zooey Deschanel yang comel bersama band miserable gothic synth yet funny, Munchausen by Proxy. Click Read More to sing along.



Zooey memiliki suara yang unik. Setelah menggoogle dan mengyoutube, Zooey sebenarnya ada band sendiri yang dinamakan She and Him. Setelah jatuh suka dengan kecomelannya, aku pun mendownload la torrent album pertama mereka, Volume 1. Boleh tahan. Berkonsepkan 'arena folk', mungkin tak semua orang meminati genre sebegini. But if you want change, come on download saje pasti korang jatuh cinte. This is my favorite track from the album, a great throwback, retro song called Sweet Darlin (fanmade)



ahh Zooeyyyyy



6 comments:

datillah said...
This comment has been removed by the author.
datillah said...

"Whore no more..." ohoho

Mohamad Faizal said...

"don't call me past 11 pm...."

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=Zzvw0CycfG0

-adam-

Mohamad Faizal said...

barbie adam nak mulakan persengketaan ke haa haa. itu goalkeeper dia tengah trauma lagi

Idlan said...

Haih Adam terima kasih lah ye letak link youtube bola kat malaysia. Aku dah lama tak tengok.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...