Wednesday, January 14, 2009

Pembaca Berita Yang Ditangkap Semasa Tahun Baru ialah...

Haiiii uolsssss. Rindu kat Sally tak? Haaa ni Sally ada berita hangat ni. Korang mesti tertanya2 siapa dia pembaca berita yang disyaki menyertai pesta seks dan pesta tanglung semasa tahun baru haritu bukan? Huiii korang mesti tak sangka you siapa dia. Dia ni takdela femes amos sangat tapi kalau tanya surirumah ataupun orang yang selalu tengok berita mesti tahu. Huii mesti uols dah naik syahwat dah nak tau siapa dia kan. Hik hik hik. Oraittt sebelum uols mencapai ereksi, sila klik Read More untuk mengetahui siapa dia.

disclaimer: ruangan gosip ini ditulis oleh Sally, paparazi popular dari Kolej Matrikulasi Melaka. Sebarang komen, tak puas hati, gosip panas, ataupun nak ajak berbual(lelaki muda sahaja) bole hantarkan kepada sally_gelenyah (at) gmail (dot) com




KAMARUDIN MAPE!...........bukanlah orangnya. Kamarudin Mape baik orangnya. Sally pun tak tahu saje je nak mensensasikan berita ni hikhikhik. Jangan marah yee gelenyahhhhhhh.



8 comments:

zatihazira said...

rase nak lempang je :|

hUdArLiNg said...

IJAIIIII!!! hahha

souled_oUt said...

hahahahaha.. mcm tak layak je kamarudin mape tu nak join pesta seks

Mohamad Faizal said...

(komen2 ini dijawab oleh Sally)

zati: kau nak lempang si mape ke dia tak bersalah gelenyahhhh

huda: sape ijai? Salehuddin okayyy

souled_oUt: tak baik taww uols cakap dia tak layak si kamar ni ada nafsu serakah jugak gelenyahhh

~Meen~ said...

To Sally/(Ijai,hahaha). U lebih mengundang kontroversi dr gosip2 yg ade :D

Bikin panas je!

Mohamad Faizal said...

meen? Mohd Nazmin ke? haa haa di sinilah tempatnya untuk mendapat gosip2 hangat terbaru

Gruwell said...

rase nak lempang je :|

Anonymous said...

Macam pukima jak macam pukimak.jak . Budu . Sial . Pandai seja ko kc kena kamarudin mape . Kimak

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...