Friday, February 20, 2009

Begitu Kehendak Tuhan



Kali kedua. Mengapa? Mengapaaaaaaa??!! Sila klik Read More untuk turut berkabung.

Aku mahu jumpa encik bernard GS esok. Apa patut aku buat?

a) Temporary fix, X clamp replacement kali kedua - RM100
b) Permanent fix (really?), resoldering - RM400
c) Trade in/jual, angkat 360 elite (jasper)
d) PS3

Tolong aku buat keputusan, please. Aku dalam kesedihan. Korang gadis2 tak faham kesedihan aku. Kalau hendak dibuat analogi, situasinya adalah seperti bag tangan Swan korang luntur kaler, ataupun kasut tumit tinggi Asadi korang hilang tumitnya. Begitulah perasaan aku sekarang ini. Huh



4 comments:

Anonymous said...

jgn beli ps3 jai.. mmg tak bagus.. sale diorg pon tak tinggi.. beli wii.. baru top!



-anak ber anak.

Anonymous said...

aku rase xbox360 takde permanent fix jai unless kau beli yang baru punye yang cooling die efficient.

kalau kau beli ori punye xbox360 ade 3 years warranty. tapi game game ciplak kau tak dapat main ah.

brape harga xbox360 baru kat sane?

adam

Anonymous said...

aku tumpang berkabung..mari la join geng ps3 jai..bole kite bertempur fifa 09 mahupun street fighter IV dari jarak jauh..

zarul

Mohamad Faizal said...

anak ber anak: wii tidak cukup garang la game dia

adam: chipset baru jasper, belum ada orang mengadu kena 3rod lagi aku rasa nak trade in. arcade rm1100, pro rm13++

zarul: idea dapat membelasah kau secara online memang menarik, tapi miskin ah kalau aku beli ps3 terus dan kesian ah guitar hero aku terdampar nanti

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...