Thursday, February 26, 2009

Happy Birthday Zool!

Selamat hari jadi Zulkifli Ibrahim. Siapa Zul? Zul ialah salah seorang ahli sindiket kongsi gelap Bangi. Last kami berjumpa minggu lalu, rasanya dia masih single lagi kerana gadis2 di program Speed Dating yang dia pergi tempoh hari tak meletakkan tanda rait pada nama dia. Jadi korang gadis2 dan arbok2 tunggu apa lagi? Terjahlah Zulkifli sekarang. Syarat utama korang mesti berwajah hot, tubuh boleh tahan menggiurkan serta tiada misai. Ala dah itu taste dia aku nak buat camana. Neway korang boleh menilai Zul dengan gambar2 yang akan aku paparkan ini.


Aku saja cover wajah dan ketiak dia nak bagi korang memberi tumpuan sepenuhnya terhadap Zul. Bagaimana? Kiut bukan? Sila klik Read More untuk melihat gambar dan biodata Kapten Zool Cool.

Sifat2 Mahmudah Zul:
1) Baik hati - sering memberi aku tumpang di rumahnya semasa balik dari sekolah. sering memberi aku tumpang naik kereta masa nak pergi kerja.

2) Kaya - huii dia ada kondom sendiri, gaji mengalahkan pemain bolasepak tempatan huii korang gadis2 jangan memilih sangat. pilihlah zul.

3) Pintar - Zul memang pintar dari sekolah lagi. Namanya sering disebut2 oleh Mr Sim, sorang guru tusyen indie untuk melariskan khidmat tusyen dari rumah ke rumahnya.

Untuk bersikap adil, akan aku letak juga sifat Mazmumah Zul agar korang dapat membuat pertimbangan sewajarnya:

1) Suka menipu - tapi mudah sahaja nak tahu bila dia menipu. Muncung dia akan menjadi panjang macam Pinocchio tu.

2) Tanak balas sms/tanak angkat fon - ahhh kitorang ajak keluar minum kau diam je ekk tapi bila kau kesunyian baru nak carik kami. huh.

itu jela sifat2 tercelanya. Yang lain okehh solat jumaat jarang sekali dia miss.


Lihat sajalah muncungnya itu. Eppi besday bro.



4 comments:

Anonymous said...

haha. happy bday zul.

adam

Anonymous said...

hepi belated besday bro..

-shuhud-

finaz said...

mamat muka ultraman tu mcm hensem jer.. hihi..

happy birthday zul.. !!

Mohamad Faizal said...

dia memang lagi hensem dari zul tapi ada sesuatu yang gadis2 tak boleh nampak (tapi boleh bau) dan menyebabkan gadis2 lari bertempiaran. finaz anda nak ikram ke zul ni dua2 kaya dan kacak pilih je

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...