Wednesday, February 11, 2009

Temubual Sally Dengan Artis Popular

Hai uolsss. Sally kembali lagiiii gelenyahhhh. Uolss tau tak, dulu2 kan Sally pernah menjadi DJ radio tau. Tapi tak lamaaa 2 bulan je pastu Sally kena terkam dengan LKIM sebab diorang tak suka Sally pakai seksi2. Ala bukan bole nampak pun kat radio. Hik hik hik sundal. Newayyy banyakla artis2 yang popular yang Sally dapat interview. Memang hit la rancangan radio mak dulu kalah Pak Nil kita apatah lagi si Adi Fashla. Yang ni sedutan mak tengah interview 3 orang artis popular. Huii memang kacak semuanya bergetaq halkum aku. Uols nak dengar tak? Olriteee mari kita layan sama2. Gelenyahhh.



Kalau uols memang jenis yang buta IT tu, click la button Play. Lepas tu tekan Pause bagi dia buffer dulu sampai abes baru klik Peliaq balik wokeyyyy. Gelenyah la uols.

disclaimer: ruangan gosip ini ditulis oleh Sally, paparazi popular dari Kolej Matrikulasi Melaka. Sebarang komen, tak puas hati, gosip panas, ataupun nak ajak berbual(lelaki muda sahaja) bole hantarkan kepada sally_gelenyah (at) gmail (dot) com



3 comments:

hUdArLiNg said...

we love u sally eh eh eh radhi!haha

p/s: tolong la buat lagi! best2. hehehe. :) part suara sama tu paling sengal. haha. nyah jugak ke si adik kaer tu? =p

syun said...

Meremang bulu roma bila dengar suara Sally lah..Haha

Mohamad Faizal said...

(komen2 ini dijawab oleh Sally)

hudarling: eee gelenyahhh kalau uols suka nenek kaer pun sally buleh temuramah

syun: awww nyampahhhh itu suara natural bukan buat2 uolss

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...