Saturday, March 14, 2009

Sudah Pastilah Entry Ini Ditulis Selepas Wisel Penamat Dibunyikan

Assalamualaikum kawan-kawan semua? Apa khabar? Peminat-peminat Manshitter United bagaimana? Diharap anda semua redha dengan Qada' dan Qadar. Iyelah, siapa yang tak malu dibelasah di hadapan 70,000 penyokong sendiri kan? Bukan sedikit, 4 tu sama macam bilangan isteri Salih Yaacob. Bagi mereka yang tidak dapat menerima kenyataan, aku cadangkan korang beri komen "Kecohhh aaa Man U still top of the league ahh..." Takpun "Whatever Liverpool. We'll still win the league..." Hee hee hee. Bitter. Like I said, it's about bragging rights. Sudah pasti peristiwa ini akan aku ungkit sehingga musim hadapan.

So apa alasan yang korang nak berikan? Tak sabarnya aku nak dengar. Takpe tak perlu susah2, biar aku yang reka alasan untuk korang bagaimana?

1) Vidic kena kad merah. Susah ooo lawan Liverpool 10 orang.
2) Rooney gemuk, susah la nak lari sana sini.
3) Tevez punya kayap dah merebak ke kaki, rembat pun dah tak betul.

Ada lagi alasan lain tak? Berilah aku dengar. Korang boleh kata apa2 sahaja agar korang boleh tidur lena di malam hari. Ahh aku pasti bermimpi basah malam ini.

Ohh kali ini tak perlu klik Read More. Kalau klik nanti korang terguris hati pulak aku taknak peristiwa ini menjejaskan persahabatan kita yang sejati ini.


Sapa suruh korang klik. Hee hee. Gurau manjala uols. Awww assalamualaikum.



9 comments:

mims said...

ah bahagianya malam ini...tidor bermimpi yang indah2 belaka...ciuman abang jebat terngiang2 di kotak minda...oh...

Anonymous said...

aku tak mampu nak cakap pape ah kali ni. sedih....

adam

Anonymous said...

sudah pastilah peminat man utd meraung 'kehebatan' selepas 4 gol terbolos

Idlan said...

aku pasrah ajer. tapi bagus jugak kalah. kalau menang mau ijai tutup blog hahaha.

btw korang ni sama hebat dengan manchester city. last season pun city beat us home and away. bila nak beli kaka?

Dazrul said...

aku juga spt adam..harap2 next round champ league jumpa lg

damn vidic kene red card habis markah fantasy football..

Mohamad Faizal said...

akak mims: ahh memang bahagia sehingga aku kena mandi wajib kesokkan harinya. ahhhh

adam: jangan sedih dam next season bole cuba lagi. next season.

akak abe: hee hee sarkazem ke? takpeeee kepedihan di hatimu amat kufahami hee hee. lagipun man u still atas liverpool apa hee hee

dazu: branilah kau datang ke anfield di european night mau terberak vidic ketakutan (barbie aku ada vidic jugak langsung -3 points)

Idlan said...

Dazu & Ijai: Aku lagi sedih sebab aku captainkan Vidic dari aku kalah semalam. 4-1 takpe, kick up the ass ajer tu. Fergie jemur defensive line dia dua tiga hari, ok la tu. Tapi fantasy football.. argh! Korang kena -3, aku kena -6 uwaaaa.

Anonymous said...

liverpool memang hebat mlm semalam..kami akur..tapi one lost don't make u a loser, one win don't make u a champ (cube menyedapkan hati yg sedang hancur)

zarul

Mohamad Faizal said...

apapalah zarul yang boleh membuatkan kau lena. arini aku gi keje pakai tshirt liverpool, snowcap liverpool, scarf liverpool, keychain liverpool dan mug liverpool untuk menyakitkan hati kau. haa haa.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...