Monday, March 2, 2009

Temubual Sally Dengan Daniel Powter

Hai uolsss. Sally vogue de vass kembali lagiiii gelenyahhhh. Hamboi hamboiiii gembirala tu uols dapat dengar suara mak. Ada gosip terbaru tak uols? Eiii bohsan aku asyik baca pasal si tua berkemban tu. Menyampah aku memang dasar puaka kuborrr. Baik kita dengar interview kan barula keeeeeeelas menjahit. Hik hik hik tiru lawak Sasha. Jangan mara uols. Temubual ni dah lama dah Sally buat masa zaman2 remaja dulu. Tiba2 pulak terjumpa rakaman temubual dalam folder 3gp peribadi Sally. Hik hik hik. Eh betul ke Sally interview penyanyi antarabangsa ni? Sama2 kita dengarkan uols. Gelenyahhhhh.



Kalau uols memang jenis yang buta IT tu, click la button Play. Lepas tu tekan Pause bagi dia buffer dulu sampai abes baru klik Peliaq balik wokeyyyy. Gelenyah la uols.

disclaimer: ruangan gosip ini ditulis oleh Sally, paparazi popular dari Kolej Matrikulasi Melaka. Sebarang komen, tak puas hati, gosip panas, ataupun nak ajak berbual(lelaki muda sahaja) bole hantarkan kepada sally_gelenyah (at) gmail (dot) com



6 comments:

Anonymous said...

sekali guitar lari tuning da...

harharhar!

-pendekar cuba daya.

Idlan said...

Ijai, sokonglah projek bangi ini:

http://stoodle.wordpress.com

Nanti aku bagi kat kau baju stoodle free.

Mohamad Faizal said...

aku tidak begitu faham konsepnya..adakah aku harus mereka status yang kool kerana kini aku dapat melayakkan diri untuk distoodle? dan kini aku sudah tahu aku akan distoodle mungkinkah aku akan mereka status tanpa keikhlasan? apa keraitiria untuk aku distoodle? bagaimana jika status aku hanya "ahhh". lagipun aku mana pernah main status2. tetapi apapun idea anda memang menarik saya akan menyertainya satu hari nanti (untuk mendapatkan tshirt).

p/s: akak mims mati bertemu ba aku gemar akan lukisan anda jangan kau kembang pulak aku puji

peminat sally said...

hi Sally peminat mak..
u'r back! mak suka sangat baca artikel kau nokk...
bila kita nak berjumpa? boleh kita pegi Blue Boy tengok drag queen...auww...mak suker!

Mohamad Faizal said...

(sally jawab)

awww mak ada peminatt keeeeelasss memandu. sikit lagi buleh popular macam diva vogue de vass Azwan Ali si puaka kuborrr. gelenyahhh

souled_oUt said...

hahahaha.. klakar la respons from sally.. i luv u sally.. keep on writing ok !!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...