Monday, March 30, 2009

Usah bertikam lidah dengan Gadis anda kerana anda pasti kalah

Satu tengahari yang hening, sepasang pasangan muda remaja baru sahaja habis menonton filem terbaru lakonan Nicholas Saputra, Knowing.

da Cool la: Apasal kita macam dah tengok je cerita tadi?

da Killa: Ala ini macam cerita Keanu Reeves aritu.

da Cool la: Ha'ah la yang pasal alien nama dia Klaatu tu pasal bumi yang dah nak expired tu The Day After Tomorrow kan.

da Killa: Bukan The Day After Tomorrow la. Itu cerita lain. Saya tak ingat apa tajuk cerita Keanu Reeves tu. Saya ingat lagi saya letak jadi desktop background masa mula-mula beli laptop dulu. Itu pun tahun 2004

da Cool la: Betul la The Day After Tomorrow takkan ah saya silap. Baru haritu saya buat review (nada yakin).

da Killa: Eiii awat ketegaq sangat ni. Saya kata bukan, bukanla. Nak bet ke?

da Cool la: Kamonnn. Saya yakin gila jangan awak menyesal. Kalau awak betul, saya belikan awak beg tangan Guess. Kalau saya betul awak belikan saya PS3.

da Killa: Ok no problemmm. PS4 pun saya sanggup awak jangan menyesal.

da Cool la: Fineeee. Huiii best gila dapat PS3 (keluarkan telefon bimbit, bukak WAP, Google 'keanu reeves 2008 movies' - result....The Day The Earth Stood Still.......)

Ahhhhhh.

Ala babe I still akan belikan you beg tangan mahal satu hati nanti. Skarang ni saya nak mengumpul wang nak beli TV lcd baru. Eh tak tak nak mengumpul wang demi masa depan bersama. Hee



4 comments:

syun said...

Woah...Sweeet tu

hUdArLiNg said...

hahaha. kan dah. padan muka anda! =p

Diyana Yunus said...

HAHAHAHA!!! Padan muke ko! =p

zulkbo said...

salam..
dont worried...
pertahankan kebenaran..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...