Saturday, April 18, 2009

Happy Birthday Muaz!


Lihatlah gambar di atas. Apa perasaan korang apabila imej itu menghantui mimpi korang? Pasti terasa ingin melempang dia laju-laju bukan? Jangan begitu kawan-kawan, walaupun gambar di atas bajet Kanye West, Syed Muhammad Muaz merupakan teman baik aku di luar Bangi. Hari ini (18/4) ialah hari jadi dia, so sila klik Read More untuk mengumpat Muaz secara berjemaah.

If I were gay, I'd toron him without hesitation kerana Muaz adalah seorang yang baik hati, rajin sembahyang Jumaat serta bercita-cita tinggi. Walaupun rupanya tidak sehensem mana, namun dia tidak seboroi aku kerana dia minum Herbalife dan pakai bengkung.

Aku mengenali Muaz ketika kami sama-sama bekerja di HP. Masa tu aku tengah main futsal. Memang akula yang paling handal ketika itu pastu Muaz datang secara tiba2 walaupun dia bukan group kami. Pastu mencuri limelight aku dengan gaya free scoring dia (tunggu depan gol boleh ah). Tapi dia pakai jersey Kedah, so I thought "He's alright".

Kemudian kami bersama-sama menjadi zombie membantu orang amerika yang buta IT, menonton cloverfield di klcc, serta solat jumaat tanpa henti. Sehinggalah Muaz berkahwin dengan Nurul Iza, hubungan separa gay kami terpisah sementara kerana Muaz lari ke Maikrosof. Oleh kerana takut kena kanser otak akibat kerja malam dan aku tiada waktu untuk bersosial di HP, aku pun lari juga bersama Andrew Chan Wai Jien.

Kami bertiga kembali bersama sehinggalah hari ini. Selamat hari jadi Muaz. I lap u. U lap me tak?



4 comments:

Muaz said...

Thanks ijaicool! i lap u too (ahh gelinya aku cakap cam tu) .. hehe :P

Idlan said...

Ijai kenapa tak ada ulasan bolasepak midweek Champions League ni?

HAHHAHAHAAHAH

Mohamad Faizal said...

muaz: buatlah parti liar hari jadi andrew boleh menari menanggalkan pakaian satu persatu

akak abe: tiada alasan, tiada ulasan, tiada penyesalan. yang ada hanyalah sokongan membabi buta

baby =p said...

eh..hepi besday la kat muaz ek ;))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...