Tuesday, April 7, 2009

Title Race is Back On!

No, aku tidak merujuk kepada kecuakan kanak-kanak Manshitter United dihambat team super Liverpool dalam kejuaraan Liga Inggeris, tetapi kejuaraan liga fantasy Premier League. Di Gameweek 31, takhta Liga Super yang selama ini dikuasai oleh Anfield Heroes (team aku la tu) telah dirampas oleh rival terbesar, Toon Army yang diuruskan oleh CutMeI'dBleedBlackAndWhite (Amir Rashidi). Walaupun mata yang dikumpul sama, namun sebab nama manager dia start dengan C maka dia pancungla aku. Cis.



Click Read More untuk ulasan pundit terkenal, Shebjai Singh.

Romper Stopper yang diuruskan oleh Dazrul Sabardin menduduki tangga keempat ketika ini menghadapi cabaran yang agak sukar untuk menempah tempat kelayakan automatik ke Champions League kerana perbezaan melebihi 100 mata terhadap saingannya di atas. Cabaran awal oleh Syam's Merry Men pula boleh dikatakan sudah berakhir kerana tidak mampu mengekalkan persembahan konsisten di awal musim.

Buat pasukan Shuhud Zakaria pula, tolonglah hentikan alasan "alaa aku sibuk doo" atau "aku lama tak transfer dooo" (pastu ikut nafsu transfer sampai 6 orang sekaligus) ataupun "takpe next year aku juara la" (setiap tahun dia cakap camni sebelum merudum di pertengahan musim). Jerung Melapah yang diuruskan Adam Johari menunjukkan prestasi memberangsangkan walaupun hanya menyertai Liga Super pada gameweek kedua.

Jika korang berani, silalah join Liga Super kodnya 140795-91200. Tapi kalau orang baru join pastu terus pancung aku memang kau takkan bertahan lama ah dalam liga tu.



6 comments:

Anonymous said...

Aku tak faham aaaaa knape team aku tak berjaya.-Adam

Mohamad Faizal said...

team kau berjaya apa jika dibandingkan ngan abe haa haa

Anonymous said...

aku akan berusaha menjuarainye tahun ini sebagai tribute kepade toon army...Kamonn magpies...u'r too good to go down...

~Akuapai

Anonymous said...

jai...aku dah study aku overlap ko bukan sebab name manager laa...ko tgk kedudukan tangge 11 & 12...aku rase mgkin aku lead team ko away goal kot...ala mcm ko slalu kene men FM dulu...atakingatatakuyat...

~Akuapai

Dazrul said...

Ceh tgh musim aku x konsisten. xpe thn dpn pasti lbh cemerlang

Mohamad Faizal said...

apai: aku harap newcashit kekal jugak kalau tak bosan ah tak boleh nak tengok kau murung kena belasah dengan liverpool season depan

dazu: ala dazu kau asyik dating kat sana memang la lalai. ingat, balls before breasts

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...