Friday, May 22, 2009

Happy Birthday Eleanor Ezura!



Ini ialah rakan aku Tengku Eleanor Ezura binti Tengku Nasrudin. Hari ini, 22 Mei, genaplah usianya 36 tahun. Eh? Tapi melihat gambar di atas, gambarnya memang nampak muda, seolah-olah dia baru 24 tahun hari ini. Hee hee. Eleanor, atau nama separa manjanya Ezu/Els/Ezuantes Estrada menginsist untuk berkenalan dengan aku semasa di kelas grafik Jaspaljeet Singh walaupun dia sebenarnya dah lama jadi stalker aku dengan mengambil gambar aksi aneh aku melekat di pintu seperti bintang. Since then, Ezulah tempatnya untuk mengumpat gadis-gadis berperangai sundel bolong, tempat meminjam wang, tempat untuk gelak ketawa tanpa mabuk-mabuk serta boleh menjadi bapuk tanpa dikritik.

What's the best way to let your best friend know that you care even if you're not always there? Sing her a birthday song, of course. Click Read More to sing along.



direct link if blocked: http://www.proxyboxonline.com/browse.php?u=Oi8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL3dhdGNoP3Y9dWRYMGRhdmwybW8%3D&b=13
(sila kopi pes ke address bar jika tak berjaya)

hello to eleanor ezura apa khabar kamu
i'm singin this song for ya, i wrote it just for you
because today's your birthday takkan nak buat tak tahu,
i'm gonna sing for ya, that's what i wanna do

oh how did we met, oh how did we know each other
i didnt remember we went to tadika together,
oh yeah i know u and i were lab partner,
you did all the coding i just cucuk tamdraiv saje.

ohh happy birthdayyyy oh eleanor ezura

she is my president, my agent, and my fan,
she never membangkang although i always perasan,
we always mengumpat even though jaspal kat depan,
when it's manic monday we will msg sampai pengsan

this song was meant to be friendly
so i'm sorry if ada yang terguris hati
next year maybe i will sing you this song lagi
and now i nak pergi mandi

Selamat Hari Jadi Ezu.



6 comments:

qilahlala said...

happy birthday eleanor ezura... sudah 36?? ada2 saja kamu ni ijai! hehe

Pink Stilettos said...

muaz nak suruh awak nyanyi utk dia jugak.. ;p

Mohamad Faizal said...

aqilah hasan: ezu minum minyak cap kapak tu sebab dia tak nampak macam 36 tahun hee hee. eppi besday eju!

nurul iza: tak mahu nyanyi untuk dia kerana dia hendak meninggalkan diri saya seorang diri....siapa lagi yang hendak menemani diri ini ponteng kerja menonton wayang setelah dia pergi....

els said...

alamak ijai sweet giler takleh blahhhh....!! thank u sangat2!!!! hahaha sekarang sume org tau ezu stalk ijai start ngan gambar bintang kat coit tu. hahaha! ;p

ha ye la ezu minum byk ubat cap kapak sambil minum pawar-rut utk memenangi sejuta ringgit. (cubaan utk berjenaka)

Mohamad Faizal said...

haha ezu stalker ada lagi tak gambar tu? eppi besdayyyy oh eleanor ezura naw nawww

els said...

gambar tu kena cari balik. haha i think ada dalam laptop lama yg takleh recover kot. kalau jumpa ezu bagi. haha.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...