Saturday, May 9, 2009

Tolonglah Tonton Star Trek di Pawagam

Please watch Star Trek before I give the spoilers on May Movies entry later this month. Jika korang kata filem itu tidak menarik, aku akan belanja korang tengok cerita Hantu Jamu Gendong di pawagam Bangi Utama, no question, no argument.

How about tonight, my Bangian Brothers? You guys know I don't mind watching the same movies over and over as long as I get to hang out with my homies. Awww.

Live Long and Prosper!

Kamon Ahmad Shuhud Irfani bin Zakaria bin Stapa tidak perlulah on call hari ini aku yakin tiada gigi mat rempit yang remuk akibat eksiden.



5 comments:

Anonymous said...

I'm on bro.
Kamon be...xperlula onkol...miskol back sudah.....

~AkuApai

Mohamad Faizal said...

maaf rashidi rancangan terpaksa ditangguhkan ke hari lain kerana teman seperjuangan tidak available. aku doakan agar newcastle tidak relegate minggu ini, amin.

Anonymous said...

jai..minggu ni aku free seminggu..jom nonton star trek..kat warta ade tak??


-shuhud-

Mohamad Faizal said...

tengok weekend la weekdays aku on call jugak (sarkazem). kat warta tiada

Idlan said...

apa ah korang takde star trek kat warta. kat colchester pung ada tau

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...