Friday, June 5, 2009

Demi Apai dan Mizah

Jika Ezu pink-peppermint,

Iza pula thepinkstilettos,

Aku?


Ya. Masih segar dari kedai jahit Alisan di Metro Kajang. Gelaklah sekuat hati. Cacilah sepenuh perasaan. Aku saja paparkan malam ini. Let it out from your system agar esok tiada lagi soksek soksek tentang aku memakai warna pink.

Tapi bila tengok banyak-banyak kali, ghairah juga kan? Kata pengapit popular. Aku sekadar berharap agar aku tidak overshadow Apai esok. Tidak mahulah para tetamu tersalah anggap ingat aku pengantin dengan baju segah ini kan?

John Hoo Chee Kiong (pereka fesyen terkenal) once said "It takes a real man to wear pink.."

Alrite, we're off to Mizah's house for the nikah ceremony. Demmit Apai yang nak kahwin aku pulang yang berdebar-debar. Sama-samalah kita doakan agar Apai tidak tersebut nama gadis lain semasa akad nanti. Amin. Stay tuned for the exclusive, full coverage of our best friend's wedding!



3 comments:

Anonymous said...

gilelah! damn..

adam

els said...

awesome!!! hahah nama ezu plak glamour. tu gambar kat bilik sapa tu? :p

Mohamad Faizal said...

memang gile dan awesome. itu ialah bilik mama

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...