Saturday, June 6, 2009

Pernikahan Apai dan Mizah

Apai and Mizah have been together like...forever that it would be a crime if they did not get married. It seems like it's still yesterday that Shahrizal Jaapar had a crush on Mizah and Apai was stalking Amoi. How time flies so quickly and yesterday (5/6/2009), my best buddy showed his confidence by answering the predetermined sets of question correctly from the Tok Mudim. Haa haa. Well there wasn't really any questions given, was it? We could see the cuakness on his face during the nikah ceremony, but at the moment he shook Mizah father's hand, it was gone. Just like that. The thought of being together with Mizah for the rest of his life if tak kahwin lain made him smile, and then he became a married man. Forget the cranky tok mudim, because yesterday, you were a rockstar and we are all happy for you.

Well it's actually kind of syahdu, knowing that your best friend might not have time to watch football together and do boys talk like before, or play FM while until subuh and then terbongkang sepanjang hari. But nothing will change between us, we're still best friends and we all delighted to have Mizah joining the Bangi team. Wtf entry kali ni memang beremosi. Click Read More to view the pictures from yesterday.


Line up malam tadi ialah aku, Jamil, Ikram, Zul dan Fendi. Abe memetik teh di cameron highland tak sempat balik, Ise bekerja lewat malam and Anas kat Penang. Kami semua memang macam Hang Jebat dan rakan2 ah berbaju Melayu tapi baju Zul macam dia pulak yang nak pegi nikah. Sampai di rumah Mizah around pukul 9 and kami kelaparan lalu mencekik terlebih dahulu.


Lihatlah Apai memang segak dia macam Chico Harahap. Songkok dia disponsor oleh Dzull Classique di Kajang (tipu).


Akhirnya Apai boleh buat begini secara halal. Haa haa. Namun Apai disuruh berhenti sebelum situasi menjadi lebih hangat. Haa haa.


Mizah aku relakan kau merampas Amir daripada aku. Tapi weekdays Amir kau punya, weekend kitorang punya ok?


"Yayyyyyy dah boleh bersetubuh!," jerit Apai sambil membuat wajah ejakulasinya.


Btw betul ke kau semayang sunat ngan Mizah lepastu? Macam lama sangat je dan aku rasa kau miming je semayang sunat tu. Haa haa. Anyway, we love you man! Gambar-gambar lain serta video aku paparkan di fesbuk atau yutiub aku nanti.

Aktiviti malam itu disudahi dengan upacara menonton terminator di Mines dengan berbaju melayu. Kami telah pastikan kisah sedih Initial D tidak akan berulang. Tak mengapa aku tengok terminator sekali lagi. Tak mengapa aku dipow korang di kedai kopi.

Olrite, arini kenduri di rumah Mizah. Jumpa uols di sana, pakai pink kalau boleh ok? Assalamualaikum. Stay tuned for the exclusive coverage of Apai and Mizah wedding!



9 comments:

Anonymous said...

congrats apai! semua halal skarang. haha

adam

Anonymous said...

brape kali lafaz??

adam

Mohamad Faizal said...

dua kali, sebab dia cakap "aku terima nikahNYA...."

'nya' memang tak perlu ke? kau dulu sebut ke tak? aku rasa jika aku berada di tempat apai semalam pasti akan buat perkara yang sama.

gambar belah mizah akan di post malam karang

Dazrul said...

congrats apai!! ijai, kem slm aku kt apai

Anonymous said...

apai mmg ejakulasi ker tu? lek aa baru ringan2 cium dahi, kat public lak tuh..

-syam-

Anonymous said...

spatutnye "aku terima nikah..... dengan mas kahwinNYA"

seram duhs time kahwin. tergagap gagap aku dulu jawab soalan. haha.

adam

Mohamad Faizal said...

dazu: apai tengah prepare mental dia nak bersetubuh

ise: esok pakai baju melayula baru rawk

adam: apai mas kahwin Quran bukan selangor 80 hengget ke. atau bole sama nilai. entahla aku ni jahil

Anonymous said...

eh boleh ke mas kahwin Quran? bukan mas kahwin ditetapkan kat selangor 80 ringgit ke?

hebat gile apai boleh menahan malam pertama. hahaha.

adam

Anonymous said...

apai sempat tahan mlm pertama je..mlm kedua die btau die da tak teruna dah haha..btw..psl mas kawin tu ak rase mmg bole klo sama nilai..itu pon klo buku yg ak baca tu tak menyebarkan ajaran sesat la hehe..

-fandi-

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...