Wednesday, June 17, 2009

Sila Gunakan Entry Ini Untuk Menyampaikan Ucapan Hari Jadi

Sudah. Jangan kau orang buat-buat hilang ingatan. Aku tahu dalam telefon bimbit korang sumua orang dah letak 18/6 dalam reminder. Tahun ini aku tiada wishlist, tetapi aku demand ucapan hari jadi untuk setiap orang yang membaca membaca entry ini. Jika 30 orang baca entry ini, maka aku expect 30 ucapan hari jadi di ruangan komen. Ala besday aku biarla aku mintak apa pun. Bagi memastikan tiada yang terlepas daripada memberi ucapan, aku akan listkan nama-nama korang.

Rakan-rakan Bangi:
1) Adam Johari dan Norashikin
2) Amir Rashidi dan Nurhamizah
3) Mohd Jamil Fathi dan Evi Vidyana
4) Mohd Dazrul Syariz
5) Ahmad Shuhud Irfani dan akak abe
6) Mohd Ikram
7) Anas dan Zahirah
8) Zulkifli
9) Nurhisyam
10) Khairul Afendi
11) Zati Hazira
12) Ikmar

Rakan-rakan Uniten:
1) Zahrul Idzwan dan Syazwina
2) Tengku Eleanor Ezura
3) Tengku Amir Afendi dan Mohd Nazmin
4) Aqilah Hasan
5) Nurul Huda
6) Asiah Abdullah
7) Nazliah Musa
8) Dalila Hamdan
9) Khairul Afandy
10) Muhammad Izwan
11) Chua Shi Yun
12) Nur Diyana
13) Hazezy
14) Epul dan Dol

Rakan-rakan sekerja:
1) Syed Muaz dan Nurul Iza
2) Irsyadudin Ismail
3) Muhammad Faisal Habeeb
4) Nizam dan Liza
5) Prakash Karunamuti
6) Paramjit Singh
7) Jasber Kaur
8) Jayakumaran Thangaiah
9) Calvin Loi Hui Meng
10) Clifford Sanjeevi
11) Ahmad Hafez
12) Komathi Balasubramaniam
13) Fauzi Rentah

Peminat-peminat fanatik aku (Followers), stalker-stalker, ex boyfriends, serta rakan-rakan alam maya yang melink aku di blog korang, jangan ingat korang boleh terlepas. Mungkin inilah masanya untuk kita berinteraksi. Terima kasihla kerana membaca blog aku walaupun kita ni tiada pertalian darah, tapi kali ini korang harus meninggalkan ucapan sekali.

1) Naqqib - http://shogunnchronicles.blogspot.com/
2) Nur Zihan Naszeri - http://honeybarney.blogspot.com/
3) Eleena Hamdan - http://edythena.blogspot.com/
4) Ciktari - http://ciktari.blogspot.com/
5) Miss N - http://diaryofaheartbroken.blogspot.com/
6) Tedi - http://myqza.blogspot.com/
7) Huzaifa Zahri - http://themeaningoflife88.blogspot.com/
8) Hanie Dew - http://haniealie.blogspot.com/
9) A.t.i.n
10) enuLwanie - http://manissihitam.blogspot.com/
11) Lynda Ezumi - http://ezumidoraemon.blogspot.com/
12) Rina Salleh - http://lovely-austere.blogspot.com/
13) AciDz36 - http://yangkanan.blogspot.com/
14) Finaz
15) Eliza Sherwani Ahmad
16) Peminat Sally
17) Ajis - http://venixstudio.blogspot.com/

Ada lagi tak yang aku tertinggal? Walaupun nama korang tiada, tetapi jika korang baca entri ini, maka wajiblah ditinggalkan ucapan kerana blog aku ni blog berantai malang nasib korang jika tidak menurut kehendak aku. Yang dari Amerika, India, Jerman, Singapura ngan Jepun pun silalah ambil inisiatif sendiri memberi ucapan dan nyanyian. Aku mudah lupa sudah tua sudah dua puluh lima.

Thank you in advance. I lap u all.



39 comments:

Anonymous said...

Haha. Tepat kul 12 malam. Slamat hari jadi Jai!!! I lap you bro!

Adam & Shikin

<< s| tED| >> said...

happy birthday bro... yg ke brape..? Muda lgi kan? ekekekkeke..
semoga tambah ensem dah lawak salalu...

suka bace ur blog as a silent reader!! ok! Thick nick i ok.. i dah wish!! :)

Anonymous said...

happy birthday bro..

-stalker pujaan ramai. kucing hitam.

enuLwanie said...

slamat ulangtahun!!(ke berapa ek?)

besday sedara same tarikh dgn adik sy yg umo 12 tahun..hehe...

moga pnjang umo n murah rezeki...

moga entri2 sedara lepas ni lagi menarik utk dibaca n ditatap slalu ye...

gud luck!!!

Dazrul said...

Selamat hari lahir! aku harap ko buat juga entry tribute diri sendiri sebagaimana utk hari jadi org lain haha

enuLwanie said...

maaf sy baru tukar url..
url baru : enulwanie@blogspot.com

Anonymous said...

selamat hari jadi ijai. ari ni jom lunch aku belanja teh 3 lapis kt 3rd floor(awin yg suruh)

zarul

Anonymous said...

hepi birthday jai..
ade parti liar tak malam ni??
jom berguitar hero ahad ni, kemudian disusuli dgn program tuang keje tgk pertarungan autobot ngan decepticon kat pavilion minggu depan..

p/s:sila tambah nama bekas2 gadis kau dalam wishlist utk ucapan hari jadi..haa haa..(rilek aa jai,aku guran je)

-shuhud-

~Meen~ said...

Hehehe..nama kami ada disitu :)
Walaupun ia tetap Mohd Nazmin..huh!
Seikhlas hati ingin mengucapkan Happy Birthday pd kamu En Ijai.
Semoga happy2 sll,cpt kawen sbb dah tua dah ni.

Love,
Tengku Amir Afendi dan Mohd Nazmin

HaNie Dew said...

♫ Selamat Hari Jadi ♫..♫Selamat Hari Jadi ♫..May Allah Bless u Ijai..cpt2 kwin n murah rezki,kaya harta,iman anak n cicit2..jgn lupe umur dah bertambah..so maintain mude k.=P


psstt : love reading ur blog..chaiyok2 for entry yg akn dtg...

[ A . t . I . n ] said...

msti wsh krana dh tsnarai..

epy bday..

smoga hari2 kami smua slps ini trus indah dgn mmbca entry2 anda yg sterusnya..

dr pmnat fanatik..
& juge sha yg gle mmbca ttpi mnjadi silent reader..

LiXa NiZaM said...

hehehe..kami pun tersenarai..

selamat hari jadi yg ke berapa ntah..
semoga sume hajat tercapai..
dan pesanan penaja drp org dah kawen..ko bile lagi nak jump on-board ngan kami ni?

JuSTin♥cHaoS^guRL said...

oleh kerana aku pun dh terbaca blog ko ni, jadi ingin mengucapkan selamat hari raya kepada sume rakan2 yg mengenali sya dengan ucap selamat hari raya, maaf zahir & batin

cikTari said...

alamak! terkantoi pulak. tetiba nama aku ada dalam senarai terhangit.

apapun selamat hari jadi semakin tua mohamad faizal!

i lap meja!

Miss N said...

hahahahaa..gile la promote birthday sendiri..
Tp walaubagaimana skali pon..
aku ckp gak la..

Selamat Hari tua dude!
dua puluh lima..
Banyak nombor tu..
Check skit bape uban dah kt kepala..
Jgn tarik lak..
nnt lagi byk!

Semoga ko akan sentiasa buat lawak yg sengal~!

els said...

IJAI!!!!!!!!!!!! HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!!! :)))

Eliza said...

Hi Bro....Selamat hari jadi...
Cepat2 kawin sebb kajian menunjukkan bilangan sperm semakin berkurangan bila umur meningkat-wallahualam.

Have a good and joyful day!!!

z a t i said...

hepisebeday. parti buih on. aku dh beli sabun fab.

p/s:semalam keluar makan dgn mizah&apai serta rakan2 melihat mereka bercumbuan di public dan mizah tidak lagi pulang bersama aku seperti biasa, terasa benar mizah telah dicurik dari aku secara total.
baiklah.aku move on.

AciDz36 said...

Salam.

Selamat hari lahir bro. ALhamdulillah, smoga panjang umur.
Teruskan menulis, best bace blog ko.. hehe

AciDz

venixx said...

aaa..nama aku ade...baru bleh wish

selamat menyambut hari ke-tua-an yg ker 69....(kot)haahaha

ko makin berisi..lagu flash ko aku dah siapkan..mungkin agak boring...nanti aku kasi tacap2 lg..he3

eleena hamdan said...

uish, name ku pun tersenarai gak. heeheh...
ok lah. memandang aku pun slalu sgt bace blog ko, akan aku ucap kan jua.

Happy Birthday Faizal!!

ermm.. ko 25 ke? memati ingat lg tua. ;p

selamat hari jadi ;)

dalila said...

disbbkan saya takmo terkena malang, saya ingin mengwish ijai yg klaka, kacak (obviously!), beriman, multi talented, dsb (byk sgt)..

HAPPY BIRTHDAY!!

harap2 dimurahkan rezeki, dipjgkan umur dan segala bagai yg membahagiakan la.. hehe..

oo ye, apsal 25? abg rupanya die ni.. maaf ye abg ijai.. heuheu~

Idlan said...

Oh, aku ingat aku dah selamat sebab nama aku takde, tapi dalam versi hari ni ada pulak. Demit.

Takpelah. Aku wish kau hepi besday sebab esok lusa tulat pun besday aku.

syun said...

Happy 25th Birthday and many more to come yer!! Wish you whatever you want in your life it come to you just the way that you want it :D

-Chua Shi Yun
p/s skema betul..nama penuh pula tu

shogunn_general said...

hepi bday dude..tau pulak nama aku naqqib?huhu..aku ni kawan adik abe (kawan zahid)...YNWA...nnt dtg singapore x tgk gerrard dan rakan2?

SHiKiN said...

happy birthday ijai! (or should i refer to u as faizal?) dan juge happy birthday to sally. bday korg same kan? :p

Anonymous said...

gile ramai follower kau jai.

adam

Muaz said...

Hehehe..

Happy birthday Ijai!! and a year older..
Hope you have a great one!

transformers next week..jom..

-Syed Muaz, Nurul Iza and Sharifah Ayra Adelia

Anonymous said...

Fezal, hepi bday bro! Smoga panjang umur n murah rezki. Toon....toon! - akuapaiNdiamizah

Himura Hazezy said...

Happy Birthday, Ijai! Semoga pnjg umur n murah rezeki (ayat stended).

Teruskan blogging..

Mohamad Faizal said...

adam: i lap you with all my heart bro. thanks

tedi: thanks. semoga bertambah ensem untuk anda juga

kucing hitam: thanks stalker perempuan ke lelaki hee hee

enulwanie: terima kasih eppi besday untuk adik anda juga

dazu: thanks bro sudah pasti aku akan buat entri diri sendiri nanti haa haa

arul: haa haa thanks air teh rasa cendol tapi aku mahukan lebih

abe: kau on call ke minggu ni anjurkanla parti liar untuk aku

meen: thanks. saya makruh kahwin kerana hanya bernafsu tetapi tiada wang

hanie dew: terima kasih ajakla jiran2 tetangga baca sekali

a.t.i.n: semoga hari anda indah juga selepas membaca blog saya jangan mereng sudah

liza: hoit liza balikla ofis cepat banyak call ah. (thanks)

nizam: thanks. nape name kau justin minat justin timberlake ke

ciktari: thanks. i lap u with my mop

miss n: terima kasih semoga anda pun tersengal sama

ezu: ejuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu parti liar jom!

eliza: thanks. betul tu dahla makin kurang apabila meningkat usia, dikeluarkan secara sengaja pulak tu tambah2la kurang

zati: bercumbu di khalayak ramai? ish ish ish kau amek gambar tak? thanks

acidz: thanks. aku memang best daripada biasa

ajis: yeayyy dah siap ke? antarla aku nak tayang masa kahwin nanti ah. woohooo. thanks

eleena: aku memang nampak matang sebab baligh awal (darjah 5). thanks

delly: yaaa kacak, beriman, multi talented...tepat sekali deskripsi anda pasal saya. thanks

akak abe: bila besday kau akak? takpe nanti aku stalk. thanks

chua shi yun: thanks. lei hou leng

naqqib: alah kita pernah main bola bersama apa. aku pegi tengok man u kot pakai baju liverpool nak cetuskan provokasi

shikin: kongratulasi dr shikin!

muaz: rekala alasan nak keluar next week nanti iza siasat pula. i lap you bro.

apai dan mizah: .thanks bro. bagaimana prestasi kau apai? 2-3 minit atau 5-10 minit? parti liar hujung minggu jom

hazezy: terima kaseyyyy!

terima kasih semua. semoga kita akan terus berinteraksi begini di entri yang akan datang. i lap you all with my mop

finaz said...

ijaiii.. happy belatede birthday.. sori ler lambat... i xde kat ofis for the past three days.. hehe..

semoga pjg umur dan murah rezeki selalu... and rajin2lah update blog dgn entry2 yg kelakar yer..

Ikmar said...

Happy birthday.

Anonymous said...

bitch. tu ah aku takde facebook hahahah selamat birthday! umur dah 25 takkan nak chap chap chap lagi kot haha maaf yer terlambat. esok kita parti liar hahaha


Jamil + evi

Anonymous said...

heppi besday "ijai".....and selamat bermain FIFA!!! (sampai hati ko ditch Soul Calibur lepas ake astaroth champion blah yer)takpe takpe,...weih ajak la aku dtg umah ko, nak main rock band, leh tunjuk skill main drum :p

-Hafez Comel-

Mohamad Faizal said...

finaz: sila set reminder dalam henpon agar tidak belated tahun depan (thanks!)

ikmar: thanks

jamil: ahhhhhhhhhhhhhhhhhh bitch kau aku siap kena call baru nak wish aku expect parti liar yang hebat daripada kau sebagai ganti

hafez: ooo bila ada masalah baru nak kol maikrosof cis cis (thanks)

Anonymous said...

hepi b'day

dari buah hati datacom kau

..tolong check kan PK:..

Anonymous said...

ijai happy belated birthday! blog kamu sgt best sila jgn berhenti menulis.

--stalker juga

hUdArLiNg said...

mohd ijai,

hari ni baru i berjumpa teknologi. haha. i baru balik kursus. walaupun lambat seminggu, tapi takpe, demi nak tulis gak kt blog u, tanpa segan silu, i ucapkan:

selamat hari tua. =) semoga lho sukses slalu dan cepat2 menghalalkan persetubuhan dengan gadis tercinta. saya mahu melihat ijai jr. sebelum menghilangkan diri selama antara 6 bulan hingga 1 tahun pada tahun 2011, insyallah. oh ya, jangan lupa reserve nama i kt guestlist sesi membaham nasi minyak, ok? :)

happy birthday!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...