Monday, June 22, 2009

Sudahkah Anda Mendapatkan Tiket?

Bukan tiket bas balik raya cina, mahupun tiket melihat Danny Walbeck di Malaysia. Sudahkah anda mendapatkan tiket Transformers: Revenge of The Fallen anda? By the time korang tersedar yang korang tiada tiket lagi, semua tiket sudahpun sold out. Tak kool la semua orang dah tengok anda baru nak terhegeh-hegeh mencari tiket. Tak kool la menonton filem terhangat 3 minggu selepas tayangan perdana. Tak kool la jika korang tak solat subuh (dakwah selitan).

Usah kaget. Di sinilah aku memainkan peranannya. Aku telah membeli 8 tiket baris belakang untuk menonton tayangan tak berapa perdana Transformers pada hari Khamis di Pavilion. Seat mantap dapat kapel seat lagi korang nak menjalar-jalar pun tiada masalah. Buat masa ini, tiket-tiket tersebut sudah direservekan kepada pasangan Arul dan Awin, Muaz dan Iza, serta Ise dan Zul (disyaki homoseksual). Lagi 2 tu milik aku la. Akan tetapi, tiket-tiket tersebut boleh menjadi milik jika korang membida harga yang lebih tinggi daripada yang mereka tawarkan. Anytime aku boleh membelot rakan akibat pengaruh wang. Aku jual satu Rm25. Amek untung sikit je. Memang bargain ah. Percayalah, tiket semua sudah sold out. Kalau ada pun kat depan skrin mau terkehel leher korang melihat ketiak Megan Fox. (klik Read More!)



Ahhh. Tak sabarnya tak sabarnya. Aku memang genuinely meminati Transformers sejak aku belum sunat lagi (aku sunat darjah 5 btw). Aku ada pita video kematian Optimus Prime di tangan Megatron dan kebangkitannya daripada alam barzakh sambil menyanyikan "you got the powerrrr" serta set lengkap siri animasi Transfermers yang didownload secara makruh. Karekter yang paling aku minati ialah Soundwave. Khabar angin mengatakan dia akan muncul di filem ini, tetapi bukanlah sebagai radio kaset, sebaliknya sebagai alternate modenya Cybertronian Jet. Apa yang kool tentang Soundwave ialah kesetiaan tanpa berbelah bahagi terhadap Megatron serta minion-minionnya yang garang seperti Laserbeak, Rumble dan Ravage. Ravage is in the trailer! (jaguar robot tuh).

Looking forward to watch how the Constructicons transformed into Devastator as well. Pasti awesome mak lampir ah.

Tak sabarnya tak sabarnya!



13 comments:

Anonymous said...

jai. tak kool lah tgk hari khamis. aku dapat ticket hari rabu baris belakang. walaupun standard alamanda punye wayang je. asal aku kool. hahahaaaaaa...

p/s: aku laki2 lah.

-kucing hitam.

Dazrul said...

haha aku sudah tonton Transformers Revenge of the Fallen. Mari la aku memberi spoiler. Siapa xnak tau spoiler jgn bace ayat di bawah ini:

Antara watak utama adalah Optimus Prime

p/s: Apai brsempena relegation newcastle dn perkahwinan ko, aku sudah mmbeli jersey newcastle away sbg hadiah. nanti bile2 ketemu aku pass

Mohamad Faizal said...

kucing hitam: okla okla kau kool sikitla berbanding aku sebab tengok tayangan perdana

dazu: DEMMIT DAZU APASAL KAU BAGI SPOILER TERUS AKU TAK BERSEMANGAT NAK TENGOKK (emo haa haa). tak aci ah dazu kat UK kuar 5 hari awal.

newcastle apai je ke liverpool aku macamana pulak

finaz said...

kenapa ramai org ckp megan fox tu hot arrrr? tak paham betul.. i tgk dia biasa je.. i rasa scarlett johansson lagi hot..

Anonymous said...

scarlett johanson paling hottt.

kucing hitam.

Idlan said...

Apakah korang tak tengok lagi hahahaha. Aku dah tengok kat imax semalam. Pasti korang lelaki suka sebab Megan Fox besar gila kat screen.

Mohamad Faizal said...

manaaaaaa scarlett johannson mungkin memiliki buah dada yang menggiurkan (fakta, bukan pervert ok) tetapi wajahnya tidak seeksotik megan fox yang memiliki pakej lengkap

andrew said...

Faizal! how did u get the tix so so fast?

Anonymous said...

hahahaha..
jai,aku dah menonton semalam(tu ah sape suruh kau belot)
nak bagi spoiler ke tak...errmm..
biarlah..sebab cite dia super cool..

p/s: aku setuju ngan kau jai..megan fox lebih hot..

-shuhud-

Anonymous said...

pukul 6pm faizal??? hahaha aku akan tgk pukul 3 punya nnt aku kasitau spoiler.


Jamil

Mohamad Faizal said...

andrew: because i'm kool. yo hamsaplo got leng lui or not at your new 'french' company?

abe: kau ah belot semua dah bersetuju nak menonton ari kamis tapi kau lebih mementingkan kerjaya....

jamil: haha jangan begitu bitch. kita tengok lagi sekali weekend ramai2 la jom (tiket pasti tiada)

Anonymous said...

haha jai ak pon da tgk smlm kt alamanda..seat 3 dr blakang tu megan fox blari buah dada bgoyang nmpk jelas sehingga tunang ku mencubit ak kerna air luir ku mleleh hahaha..superb beb superb ak rase nk crite balik je kat ko pe ak tgk hehe..ak btau name watak len dlm transformers ROTF selain yg dazu btau:

bumblebee..

fandi

andrew said...

hEYs,

ur handsome? bahagian mana? haha

lenglui hmm more then where you are! :P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...