Wednesday, July 22, 2009

Analisa Keyword di bulan Julai

Statcounter boleh merakamkan apa sahaja yang korang taip di enjin carian seperti Google dan Bing yang merujuk ke laman blog aku tak kiralah yang senonoh ataupun tidak. Dengan adanya feature keyword analysis ini, kita boleh mengetahui apa yang orang ingin cari dan ingin tahu secara umumnya di alam maya. Maka di sini aku ingin membantu para pembaca mendapatkan maklumat berdasarkan keyword yang mereka taip. Sila klik untuk besarkan gambar.



1) Gosip artis tempatan - korang mungkin sampai ke blog aku setelah menaip keyword tersebut kerana mamarazi popular Sally sering menulis tentang gosip artis tempatan di blog aku. Jika korang ingin mendapatkan gosip hangat artis tempatan, sila ke www.murai.com.my ataupun ohbulan.com

2) Format surat tidak rasmi - Boleh didapati di entri ini. Bagus adik-adik ingin belajar Bahasa Melayu. Diharapkan adik-adik tiru format sahaja, tetapi jangan gunakan kosa kata yang Cikgu Jai guna di blog ini di dalam karangan anda ya.

3) Eze Manzura - Eh ini pensyarah kegemaran aku. Stalker eze manzura ke? Para pelajar Pn Eze sila ke laman metalab dia untuk melihat carry marks masing2, nak kenal Eze Manzura pergi ke entri ini.

4) ijaicool - Yaaa. Sayalah orangnya. Tahniah anda berada di laman blog yang betul.

5) jersey football yang murah di bangi - tak pasti pulak aku di mana. Paling murah kat pasar malam ah. Kalau nak yang ori pegi kat Al Ikhsan Bangi, tapi tak banyak choice ah.

Selebihnya, aku ambil yang popular dan menarik sahaja. Sila klik Read More.

6) Syed Muhammad Muaz - Hoi Muaz dah kahwinla apasal korang gugel nama dia. Kena berdepan dengan iza dulu kalau nak merampas muaz. Tapi aku syaki muaz yang gugel nama dia sendiri.

7) dikulum suri rumah - Astaghfirullahalazim. Takde takde laman blog aku tiada cerita lucah. Sila layari laman blog Farawahida dan Julfekar. BAM!

8) tajwid online - Alhamdulillah. Kalau nak belajar tawjid, ente boleh baca di entry ini.

9) emmett and terrina - diorang dah duduk di kanada la. tak tahu bila balik.

10) naim marsidi blogspot - lebai pun ada stalker? dia dah tak pakai blogspot dia pakai wordpress. alamat laman blog dia adalah www.naim-marsidi.com

11) zed diyana zulkafli - dia dah pulang ke tanah air. lama jugakla kot tapi aku takdela keluar minum teh dengan dia so aku tak tahu dia sihat ataupun tidak mahupun status dia mengandung ataupun tidak.

12) amoi kl yang gersang - Astaghfirullahalazim. Ni lagi satu. mengapa fetish korang begitu? Jamil ke yang taip ni? eh tak, Jamil fetish melayu hee hee.

13) cara mengurat gadis - yaaa anda memang berada di laman blog yang tepat. Di blog aku, korang boleh guna dan aplikasikan ayat-ayat mengurat yang sopan yang aku ajar di entri iniuntuk memikat gadis-gadis idaman hati.

14) tawjid idgham mislain - mim mati bertemu mim, itulah idgham mislain.

15) photo seksi leong mun yee - maaf, tidak boleh didapati di laman blog ni. Tetapi gambar seksi Ling Leong Wei mungkin korang boleh cari.

16) zati zahrul - wahhh zati kau ada skandal ngan kawan aku yang bernama zahrul ke? gosip hangat nih.

17) maen romen dengan bapuk - sila hubungi Sally. tapi Sally mementingkan kualiti di dalam hati, bukan di atas body. wahhh rhyme.

18) idgham maalghunnah - num mati bertemu mim, dibaca dengung.

Aku berharap para pembaca yang menaip keyword-keyword di atas berpuas hati dengan penjelasan yang aku berikan. Ingat, apa yang korang taip, terutamanya fantasi-fantasi seksual korangyang tidak senonoh, pasti ada orang yang akan tahu. Malaikat di sebelah kiri sentiasa mencatat amalan keji anda tak kiralah sebesar biji sawi sekalipun (usrah sambilan). Assalamualaikum.



3 comments:

<< s| tED| >> said...

ha ha ha... menarik tertarik...

z a t i said...

pergh.
hemsem tk zahrul tu?

Muaz said...

Haha..mana ada aku google nama sendiri lak.. hahaha interesting interesting.. hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...