Tuesday, July 28, 2009

Gadis Anda Memang Kool Jika...

Bagaimanakah hendak mengukur kekoolan gadis anda? Di sini saya ingin menyatakan piawai-piawai yang digunakan bagi mengklasifikasikan bahawa gadis anda adalah seorang yang kool.

1) Memiliki kemahiran bermain Guitar Hero tidak kiralah di posisi gitar, dram, mahupun vokal. Lebih kool lagi jika gadis anda tahu menggunakan whammy bar dengan baik.



2) Menemani anda ke konsert tak kiralah konsert nasyid U.N.I.C ataupun konsert rawk seperti Butterfingers dan OAG.



3) Membelikan anda jaket paling kool gila barbie untuk anda.



4) Mampu mara ke level 5 Virtual On serta mengalahkan kita dalam perlumbaan di Battle Gear 3. What the whatttt??



5) Menemani anda menonton wayang setiap minggu, tidak kiralah cerita apa daripada yang lucu seperti Land of The Lost, yang terkujat seperti Drag Me To Hell, yang romantik seperti Definitely Maybe, yang bosan seperti Apa Kata Hati, yang kool seperti Star Trek, mahupun yang sedih seperti High School Musical 3...eh?



Sila klik Read More untuk mengetahui jika gadis anda kool atau tidak.

6) Ada tali pinggang hitam dalam tae kwan do. Tapi bukti tiada camna ceq nak percaya noo. Hee hee.

7) Boleh bermain gitar sambil menyanyi lagu dalam soundtrack Juno. Ala yang lagu Juno nyanyi last-last tu...part time lover and a full time friend....the monkey on your back is the latest trend....lalalala

8) Rela memandu ke kompleks membeli belah walaupun tak berapa rela di hati.

9) Memiliki nama umpama bintang filem seperti Uma Thurman ataupun Datillah.

Selamat menyambut ulangtahun Percintaan yang ke-3, 29/7/2009. Semoga kita akan terus bercinta sehingga tua. Sorilah jika entri ini meremukkan hati gadis2 ataupun arbok2 yang menaruh perasaan terhadap aku dan serta membaca blog aku. I hope we can still be friends.

Adakah gadis/jejaka anda pun kool juga?



12 comments:

<< s| tED| >> said...

ha ha ha..
olentik lah ijaii ingat tarik mual bercinta..
semoga bahagia hingga ke alam perkahwinan..
jangan lupa jemput aku! :P

els said...

ezu nak tambah!!

10) gadis yang sanggup drive 2-3 jam pusing2 sesat around kapar dan masih bleh tersenyum & tergelak the wholeeee time!

happy anniversary koranggg!! cepatnyaa dah 3 tahun!! congratulationss!!!!!

Fandy said...

hahahaha...kawin je la ijai oiii...dah tua dah tue...hehehhe

~Meen~ said...

Happy 3rd year korg!!!
hahaha..btol2,i pun sokong ape yg ezu tambah!
Datillah mmg COOL!
Agaknya i cool x dimata Tamir?
i x reti main dram mcm gadis cool u,point2 lain tu adalah.

Idlan said...

Mari tambah kool anda dengan menjoin Liga Bola Bersegi IV di Fantasy PremierLeague

Code: 578306-127261

Ramai taiko Bangi di sana. BangiBros berani masuk?

venixx said...

en ijai..aku ingin menghadiahkan flash video tu sempena percintaan korg ni..tpi sat erk...aku punyer pc x bleh nk export file ko..pelik sungguh..file fla lain boleh jer..

hUdArLiNg said...

happy anniversary korang. sila cepat kawen. sekian. =p

Mohamad Faizal said...

tedi: jempat datang bila ke majlis perkahwinan aku nanti (dah ajak awal2 ni)

ezu: nana yang bersalah (tak pasal2)

fandy: aku makruh kahwin...bernafsu serakah tetapi tiada wang dikhuatiri menyusahkan isteri

meen: tamir cakap you memang kool macam minah kool (tunang mat kool)

idlan: no offence tapi aku akan aibkan 'taiko' bangi nanti

ajis: apsal tak boleh export kau kena buat multiple layer and tukar relution output baru boleh (berlagak terer)

huda: thanks semoga anda tidak menjadi punja keretakan perkahwinan menteri

eliza said...

.....sanggup menapak naik ke puncak genting highland memandangkan moto ex5 anda tidak mampu menampung berat 2 org. Dan masih tersenyum kepada anda and have a jolly good time.

QilahLala said...

happy anniversary!! yay2!! byk cik datillah berkorban utk u tau!! hehe

Idlan said...

No offence tapi markah top team kau hanya layak masuk top 5 liga kitorang.

Mari berentap secara rasmi, ayuh!

melyssa_nadiea said...

Selamat menyambut ulangtahun Percintaan yang ke-3, 29/7/2009. Semoga kita akan terus bercinta sehingga tua. Sorilah jika entri ini meremukkan hati gadis2 ataupun arbok2 yang menaruh perasaan terhadap aku dan serta membaca blog aku. I hope we can still be friends.

****Sgt perasaan!!! :)):))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...