Tuesday, July 7, 2009

The Koolest Gift

What boys want from their wives and girlfriends...


Seriously. We don't want that fancy iphone, expensive perfumes and certainly not that big ass teddy bear macam ex ayob bagi for our birthday.

Mungkin aku akan pakai untuk pergi ke Singapura melihat abang Gerrard beraksi. Atau mungkin aku akan mencetuskan provokasi dengan memakainya dan duduk di kalangan penyokong-penyokong Manshitter United yang over excited nak tengok Danny Walbeck di Bukit Jalil nanti. Sila klik Read More untuk melihat gaya fashionistas aku.


Kool bukan? Maka bertambahlah memorabilia Liverpool aku yang terdiri daripada T shirt Champions League 2005, snowcap, scarf, keychain, dan mug. Jamil kau jangan cemburu ok aritu kan aku dah bagi test pakai sweater kool aku.

Terima kasih sayang :)

Eh lupa. Nanti Man U datang boleh jumpa Michael Owen wooooooo. Dah beli baju Owen? Pastu dia kena tekel dengan Akmal Rizal terus injured sepanjang season. Haa haa.



6 comments:

datillah said...

Your most welcome! Heehee ^_^

Mohamad Faizal said...

belikan I tiket kat liverpool kat singapore pleaseeeee tinggal 19 keping je

Anonymous said...

alah faizal. gi buat passport dulu hahaha


Jamil

Mohamad Faizal said...

haha bitch tiket kena beli kat sana doo tinggal 19 keping lak tu grandstand 188 dolar mahal doo

Anonymous said...

baik ko belanja kami makan domino..tak pon belanja tengok harry potter hahaha..


-fandi-

Mohamad Faizal said...

aku tiap2 minggu belanja korang dengan penuh keikhlasan apa apa. kerana aku cintakan kawan2 bangi aku.minggu ni keluar menonton la kalau kool

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...