Thursday, July 16, 2009

Tagline Jenama-jenama Popular Jika Mereka Mengeluarkan Kondom

Haritu aku sedang browse majalah hiburan melihat gambar-gambar separuh bogel artis barat, kemudian terlihat pulak iklan kondom Durex dengan taglinenya 'Crowdstopper'. Bagaimana jika jenama-jenama popular lain mencipta kondom mereka sendiri? Pasti kool jika Nike mengeluarkan kondom mereka dengan menggunakan tagline atau slogan mereka 'Just Do It'. Ohhh yeahhh. Terus jadi keji bunyinya bukan? Maka di sini aku ingin membuat senarai tagline jenama-jenama popular yang serta merta kedengaran keji jika mereka menjadikannya sebagai tagline kondom mereka. Sila klik Read More untuk terus membaca.

Puma - Turn it on
McD - I'm Lovin it!
KFC- sehingga menjilat jari
Boh - Ada Ummph
adidas - impossible is nothing
Esso - Put a tiger in your 'tank'
Gillette - Sebaiknya untuk lelaki (versi bahasa inggeris - the best a man can get)Intel - Intel inside
M&Ms - Melts in your mouth, not in your hand
Loreal - because i'm worth it
Burger King - it takes two hands to hold a Whopper (not applicable for abe and apai)
Hyundai - Prepare to want one
BMW - The ultimate 'driving' machine
Alpo - Doesn't your dog deserve Alpo? (wtf)
The Chicken Rice Shop - Bukan sekadar nasik ayam. Macam tak sesuai je.

Ok yang ini aku reka:

Streamyx - Kadang-kadang laju kadang-kadang lesu

Jika penyanyi mengeluarkan clothing line mereka termasuk kondom:

Spice Girls: Spice Up Your Life (atau 2 become 1)
The Saturdays: Up!
Oasis: Down look down in hunger
Michael Jackson: Beat it

I save the best for last

Lady Gaga: I Wanna Take A Ride on Your Disco Stick

Bagaimana? Aku pasti korang pun boleh come up dengan tagline-tagline popular yang boleh dikejikan bersama-sama. Silalah kongsi agar kita boleh gelak beramai-ramai. Assalamualaikum.



1 comments:

Anonymous said...

Privatcams

erotic games

Cam to Cam Sex

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...