Saturday, September 5, 2009

What Would You Do?

Walaupun aku tidak bersembahyang terawih untuk menulis blog, namun aku tahu dan aku yakin bilangan Rasul yang wajib kita tahu adalah 25 orang dan Nabi Muhammad S.A.W adalah Rasul yang terakhir. Paper Tauhid aku semasa Sijil Penilaian Rendah Agama (SPRA) dapat 96/100 ok, usah nak pertikaikan.

So what would you do if you meet this __________ ? (use your own bad word)

Klik di SINI untuk mencetus semangat jihad di dalam diri.

Baik-baik baca jika rapuh Iman boleh terpesong akidah.

Me? Kalau aku jumpa dia maybe just angkat jari hantu. Ilmu di perut tak cukup lagi nak menasihat orang. Solat Subuh kadang-kadang terbabas jugak ye tak. But for now, mungkin aku boleh mula dengan memberitahu rakan-rakan tentang kemungkaran yang berlaku.



3 comments:

z a t i said...

nak share:
ada kwn aku kata, kalau kau jumpe blog2 dn org2 sesat cmni, kau jgn tolong sebarkan lagi...sebab perkara2 yg bercanggah dengan agama=maksiat... so, katanya sama mcm kau membantu (syaitan) dlm menyebarkan lagi benda2 maksiat ni.

bayangkan ada org yg belum cukup matang nak fikir pastu die jumpa blog org tu dr blog kau...pastu budak tu terpengaruh sebab die bangang,. tak ke kau kire share persen jugak?

ni kata kwn aku yg aku rasa logik semasa aku buat aktiviti menyebar blog sorang pompuan yg juga cmni la..sesat.

maybe ade bagus kau ok je tulis, tapi tkyah kasi link.lg ramai org baca lg dia suka. sebab mmg itu dia nak.

heee. share je.terase bertanggungjawab pulak nk kasi tau kt kau,. :D

Anonymous said...

flag je blog tu ramai2.

kucing hitam.

Mohamad Faizal said...

zati: kawan kau itu silap, kerana aku memberitahu agar orang boleh flag blog beramai2 lalu di ban. lagipun yang baca blog aku hanyalah kawan2 aku yang beriman seperti kau walaupun iman kau dan aku senipis kulit bawang

kucing hitam: aku sudahpun menjalankan tanggungjawab aku. rakan2 lain bagaimana? sila tekan flag blog di bahagian atas sebelah kiri

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...