Saturday, September 19, 2009

Ucapan Istimewa Hari Raya

Semua orang sudah memberi ucapan hari raya, aku pun tidak mahu ketinggalan. Akan tetapi, ucapan aku akan menjadi lebih kool dari korang kerana aku akan memberi personal touch agar korang terasa lebih dihargai di pagi Syawal. Walaupun aku tak dapat kad raya dari korang, namun aku tetap akan mendoakan korang berbahagia di samping keluarga tercinta sambil memakan lemang dan kuih kaswi. Eh ada ke orang hidangkan kuih kaswi di Aidilfitri.

Untuk da' killa: Semoga kita akan menyambut hari raya bersama-sama selama-lamanya.

Ucapan untuk teman-teman pillow talk

Adam Johari dan Norashikin: Maafkan aku Adam kerana menuduh kau tidak sembahyang terawih di sana serta menuduh kau beronani di bulan Ramadan.

Amir Rashidi dan Nurhamizah: Maafkan aku Amir kerana menuduh kau bersetubuh di siang hari di bulan Ramadan.

Mohd Jamil Fathi dan Evi Vidyana: Maafkan aku Jamil kerana menuduh perut kau bersaiz 38".

Ahmad Shuhud Irfani dan gadis imaginasi: Maafkan aku Abe kerana menuduh kau ada awek imaginasi.

Mohd Dazrul Syariz: Maafkan aku Dazu kerana membelasah kau Fifa tempoh hari. Aku dan beri kau belasah aku balik kan lepas tu.

Khairul Afandi: Maafkan aku Fandi kerana kau terpaksa bekerja di hari Sabtu.

Mohd Ikram: Maafkan aku Am sebab malam tadi tiada sesi menonton wayang.

Zulkifli Ibrahim: Maafkan aku Zul sebab pulaukan kau selama 2 minggu sebab kau tak datang tengok Transformers

Syed Muaz dan Nurul Iza: Maafkan aku Muaz sebab sering mempermainkan L2P.

Panjang lagi ucapan hari raya aku ni. Sila klik Read More untuk menerima ucapan hari raya aku.

Ucapan untuk teman-teman Uniten

Tengku Eleanor Ezura: Maafkan saya Ezu sebab kita sudah tidak selalu bertemu dan bersemenda.

Aqilah Hasan: Maafkan saya Lala sebab tahun ini kita tidak berbuka di kedai perabot Ah Seng.

Nurul Huda: Maafkan saya Huda kerana menuduh anda ada skandal dengan timbalan perdana menteri.

Khairul Afandy: Maafkan aku Fandy sebab selalu kutuk kau pasal gadis kecil yang tidak menghargai kau tu.

Tamir Epul dan Dol: Maafkan aku kerana sering menuduh korang boroi.

Zahrul Idzwan dan Syazwina: Arul kau yang kena minta maaf kat aku sebab meninggalkan aku keseorangan.

Ucapan untuk peminat-peminat fanatik, stalker-stalker, ex boyfriends, serta rakan-rakan alam maya yang melink aku di blog korang, aku ucapkan terima kasih dan aku minta maaf jika dari hujung rambut sehingga ke hujung lutut jika korang berasa tidak selesa dengan gurauan berbaur seksual dan perkauman yang aku tulis di dalam blog.

  1. Muhammad Faisal Habeeb
  2. Nizam dan Liza
  3. Kusha
  4. Eliza Sherwani Ahmad dan adik kepada Eliza Sherwani Ahmad
  5. Finaz
  6. Ajis - http://venixstudio.blogspot.com/
  7. Naqqib - http://shogunnchronicles.blogspot.com/
  8. Nur Zihan Naszeri - http://honeybarney.blogspot.com/
  9. Eleena Hamdan - http://edythena.blogspot.com/
  10. Ciktari - http://ciktari.blogspot.com/
  11. Miss N - http://diaryofaheartbroken.blogspot.com/
  12. Tedi - http://myqza.blogspot.com/
  13. Hanie Dew - http://haniealie.blogspot.com/
  14. A.t.i.n - http://atienexostra.blogspot.com/
  15. enuLwanie - http://enulwanie.blogspot.com/
  16. Lynda Ezumi - http://ezumidoraemon.blogspot.com/
  17. .hanimun. - http://twenty5seven.blogspot.com/
  18. alyaanajwa - http://alyaanajwa.blogspot.com/
  19. Mohd Hazri - http://dragonail.blogspot.com/
  20. adriana elisa roslan - http://xoxo-adriana.blogspot.com/
  21. Wan Nur Shazwani Wan Mohamad Nor - http://littlebunnyinthecity.blogspot.com/
  22. Mira - http://www.miranew.blogspot.com/
  23. Chillcha - http://chillcha.blogspot.com/
  24. Kame - http://lekleksudah.blogspot.com/
  25. Sya Yusof
  26. non_emotion - http://www.warisanwanitaterakhir.blogspot.com/
  27. yayien - http://akufragile.blogspot.com/
  28. cik niena - http://kopiiookurangmanis.blogspot.com/
  29. syahida - http://rosebaatique.blogspot.com/
  30. sesuci@pagi - http://selokalara.blogspot.com/
Selamat hari raya semua. Maaf zahir sahaja. Batin-batin tak main.



15 comments:

Anonymous said...

slamat hari raya jai! maaf zahir dan batin. maaf krana tak percaya kau berjaya menahan sebulan tanpa ceploit ceploit. hahaha

adam

Anonymous said...

mula2 ak nak gelak dulu hahahaha..hnya ijai n ak je yg tahu cerita ni =P..
slmt hr rya faizal..maaf zahir batin..maafkn ak jika ada org sudah terbaca comment ak td..maafkn ak juga kerna mmg tak prcya bhwa kau tak melakukannya hahaha...ok kan??=P..

-fandi-

QilahLala said...

selamat hari raya ijai.. dtg la beraya dirumah saya bersama datillah yer.. nanti saya hidangkan ribena :)

syun said...

Selamat Hari Raya to u and your family..Hope that ur berat badan x akan bertambah during raya k :p

Anonymous said...

mintak maaf sbb slalu usap2 perut kau jai haha 2 minggu lg aku dtg pow siri2 menarik lagi yeahhhh. Selamat hari raya!

-Jamil

Anonymous said...

selamat hari raye jai..
maafkan aku jugak sebab selalu mengata perut kau dan juga bekas2 gadis..
jom guitar hero di hari lebaran..lagu s jibeng ade tak??

-shuhud-

sI tEDI said...

ijaii . nak duit raya!!

finaz said...

ijaiii... selamat hari raya !!! nak dtg open house boleh? hehe

enuLwanie said...

camat ari raya abg ijai..
moga sentiasa smbut raya bersama kak datillah...

jemput dtg kat kota bharu...

Anonymous said...

Selamat hari raya to you and Datilla!!

-Evi-

sesuci@pagi said...

haha.siot.patut ah tangan aku cam gatal je nak bace post ni smpai abes walopun cume ucapan raye.rerupenye ko paste link aku.dah tu mintak maap sampai lutut je lak. sape nak tanggung dosa2 jari kaki ko weh.
slmt hari raya maaf batin k.zahir2 tak men ah.puasa kan da lepas!

chillcha said...

salam idulfitri buta kamu juga

fyi: blog kamu saluran ceria saya!!

:D

Eliza said...

Jai....tq. Memang patut adeq mintak maap kat akak dulu...wah..dan2 mengaku tuo.
Anyways..Happy raya....

Anonymous said...

seperti ade perubahan pada ucapan hari raya ini..marilah kita saling berbaik-baik dan maaf-memaafi. tidak elok kita saling bermusuh-musuhan. buanglah yg keruh, ambillah yg jernih...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin..

-dazu-

els said...

selamat hari raya ijai! sejak balik dari kampung ezu still tgh catch up ngan blog rakan2 hence the slow ucapan.. open house tak ajak ezu, siap!! :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...