Friday, October 30, 2009

Hampa Bukan Apabila Korang Eksaited Gila Lawat Blog Aku tapi Aku Tak Update Blog

Hampa bukan apabila hanya nampak sebaris ayat di sini? Klik Read More pun belum tentu dapat menghilangkan kehampaan.

Duh? Takkan aku nak biarkan korang dalam kehampaan. Aku update sedikitlah.



GAMBAR IHSAN ZATI HAZIRA BINTI ISMAIL

Walaupun kau telah merampas besfren kami, kami rakan-rakan Bangi tetap berbesar hati untuk mengucapkan selamat hari jadi untuk anda dan semoga mendapat anak lelaki yang kacak seperti Faizal, yang handal bermain bola di padang dan di kocek seperti abahnya, yang pandai memimpin dan mengikat sampin seperti Jamil, yang pandai matematik walaupun tak handal fantasy league seperti Adam, yang manja seperti Shuhud, yang kaya dan tidak makan rasuah seperti Ikram, yang __________ (taktau nak letak apa) seperti Fandi, yang selalunya tidak tinggal sembahyang seperti Dazrul, serta yang penyabar dan berhati mulia seperti Anas.

Kalau dapat anak perempuan, biarlah dia menjadi ayu seperti Zati Hazira.

Ayuh rakan2 ucapkan hepi besday kepada Mizah! On a side note, hampa bukan jika korang lawat laman blog aku tapi aku tak apdet? Haa haa.



13 comments:

z a t i said...

hey letak gbr aku tolong ambik kat puket ni hakcipta terpelihara rapi.

Mohamad Faizal said...

haa haa aku sudah edit

Anonymous said...

happy bday mizah. semoga anak kau handal dalam fantasy league. babi nye fantasy league. grrr.

adam

Anonymous said...

happy birthday mizah :)

-Evi-

- said...

Happy birthday!!

Anonymous said...

saye hampa jika encik ijoi x apdate belog...umpama ketandusan bahan tuk bergelak ketawa seorg dr di dpn pc spt setiap pg....

nice!sila kuarkan lg idea2 bernas encik ijoicool...p~

Anonymous said...

slmt hr jd mizah si isteri apai..faizal tak payah pening2 letak je yg selalu gembira spt Fsndi hahaha..

-fandi-

Mohamad Faizal said...

anon: ijoi? ijoicool?

fandi: taktaula fandi semua ayat yang aku fikir untuk describe kau semuanya tak manis...contohnya boroi walaupun tak minum alkohol

sI tEDI said...

mizah.. happy birthday :)

Anonymous said...

hepi belated besday mizah...
amacam masakan kami geng2 bangi aritu??haha..
buat apai,sila buat persediaan awal mendukung bayi agar tidak struggle mcm anas..haha

-shuhud-

Anonymous said...

jai... ape cite liverpool? hahahahahahaha.

adam

Anonymous said...

ok..salah...begitu fanatik sehingga salah eja...

Ijaicool rowk!!!!hahahhaha

Anonymous said...

Thanks rakan2
mengalir air ketubanku kerana terharu

~AkuApai

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...