Monday, October 12, 2009

Kem Pemulihan Akhlak di Sungkai Hot Springs

Di pejabat, aku merupakan seorang yang kera sumbang dan racist. Aku hanya berkawan dengan orang putih walaupun kulit aku berwarna coklat kehitaman. Aku jarang sekali keluar bersama rakan sepejabat untuk sesi taanikudekelam (minum-minum tak kiralah halal ataupun haram) maka hubungan aku bersama rakan sepejabat hanya bermula pada pukul 7 pagi dan berakhir pada pukul 3 petang. Peluang untuk rakan sepejabat meniduri aku adalah tipis sekali.

Faktor-faktor di atas menyebabkan pihak pengurusan mengambil tindakan drastik untuk menyatukan kami sebuah di bawah slogan 1Maikrosof, agar kami semua dapat bersatu padu serta sayang menyayangi antara satu sama lain tanpa mengambil kira perbezaan warna kulit mahupun saiz buah dada. Maka pada hari Sabtu yang lalu, kami semua berusaha mengikis sifat perkauman dengan menyertai kem pemulihan akhlak di Sungkai Hot Springs di Perak.


Amaran: Entri ini banyak gambar jejaka seksi dan boleh menyebabkan anda mencapai ejakulasi secara spontan. So sebagai persediaan, rukun mandi wajib ialah niat serta meratakan air ke seluruh badan.Sila klik Read More untuk menyertai pengembaraan kami.


Kami berkumpul di hadapan Menara Olympia sebelum bertolak. Walaupun majoriti rakan sepejabat aku adalah Macha, namun mereka semua mengamalkan janji Melayu patut gerak pukul 7 last2 gerak pukul 8. Yang sebelah kiri tu orang panggil dia Nobita tapi dia orang Indonesia. Yang tengah tu nama dia Faisal, hampir2 sama kool dengan Faizal, tapi paras rupa dia masih boleh dibaiki lagi.


Ada orang nak terberak, so kami berhenti sebentar di kawasan rehat dan rawat dan lihat.


Kami tiba di Sungkai lebih kurang pukul 10.30 pagi. Tidaklah jauh sangat lebih kurang 120km sahaja. Jalan pun lurus tidak bengkang bengkok. Selepas membaham sarapan yang tidak sedap, kami memulakan aktiviti pertama iaitu Semakin Jauh Semakin Sayang; aktiviti membaling belon yang berisi air sirap dengan berhati-hati. Selepas itu kami bermain Bahasa Isyarat. Akulah orangnya yang memberi bahasa isyarat. Ok kalau disuruh teka buah durian, aksi bagaimanakah yang korang akan buat untuk mewakili berkataan buah? Yes, it it exactly as what you think you pervert. By the way Clifford menjadi punca kekalahan pasukan kami untuk semua acara yang disertai.


Alalala tomeinyaaa Alya Adriana Esmeralda. Lepastu kami bermain mencari harta karun. Jikalau korang terer cuba carik kasut aku dalam gambar di atas dalam masa 3 saat.


Selepas membaham tengahari, aktiviti bebas woo hooo. Mandi manda la beb. Kolam dia atas merupakan kolam utama. Air dia suam-suam tapi menggelegak jugala testis anda. Ada satu lagi kolam yang besar begini tetapi air dia sejuk. Di kolam ini anda boleh main permainan 'If You Smellllll' iaitu permainan mengangkat rakan sebaya ke udara menggunakan teknik 'Rockbottom' lalu menghempaskan mereka ke dalam air. Seronok doo.


Ok yang ini kolam yang super panas. 75 darjah celcius kot mengikut ramalan aku. Ditambah pula dengan kehangatan air kencing yang Paramjit Singh lepaskan. Ewww. Kolam ini dipercayai dapat mengubati kanser testis rendamkan sahaja skrotum anda sehingga kecut. Apahal aku obses testis ni.


Jacuzzi! Beberapa ketika sebelum keadaan menjadi tidak terkawal dan nafsu menguasai diri lalu terjadilah orgy ahmad daud sesama jantan. Sebenarnya boleh masuk 8 orang je. RM75 sejam. Ini kolam private so kalau korang nak buat koleksi 3gp peribadi memang menarik ah port ini.


Jeremy ghairah melihat lurah punggung aku yang solid macam acik solid jual air tembikai depan sekolah Jalan 3 tu.


Bergambar kenang-kenangan sebelum pulang. Secara keseluruhan, aku enjoy jugalah sesi perkelahan aku ini. Hubungan kami antara rakan sepejabat kini semakin rapat. Aku kini tahu frasa-frasa carutan India dan Cina. Aku sampai di Kuala Lumpur pada pukul 8 dan bergegas pulang untuk ke rumah Apai.

Sila lawati laman Fesbuk aku untuk melihat gambar-gambar yang lebih seksi serta mendedahkan aurat:
http://www.facebook.com/album.php?aid=128679&id=628280825&l=874163fbde



11 comments:

Anonymous said...

haha lawak gile la ko ni ijaiiii.aadui

aku takde nm sbb mls nak letak.wuu

Anonymous said...

hahah..klakar lah encik faizal nih..dhlah tak hbs2 ulang t****s..hish3..nasib baik saya dh lebih 18;p

Anonymous said...

wahai tuan punya blog,

saya mempunyai rakaman terlampau anda ketika di sungkai. sila sedia kan wang tunai berjumlah ringgit malaysia 18 juta jika anda sayangkan maruah anda.

yang benar,
siapa itu

Mohamad Faizal said...

anon 1: letakla nama boleh aku ajak kau pegi open haus rumah aku nanti (janji palsu)

anon 2: testis adalah salah satu ciptaan tuhan. kita harus mengappreciatenya dengan bangga

akutahusiapakau: janganla macam ni bro nanti aku belanja la kau capati kejap lagi (cis aku akan ekori kau secara senyap2 ke tandas lalu merakam gaya tak senonoh kau)

finaz said...

kirim salam kat nobita !!! kiutnyeeee... i nak jadi doraemon la.. hehe

Anonymous said...

aku macam nak gi open house umah kau tapi macam segan la pulak...takder geng dowh...tengok la nanti camner...



-kusha-
pencipta alasan

andrew said...

i rasa, bukan faisal punya rupa yang boleh/ perlu dibaiki.. but urs bro :P

M Fitri Husin said...

Setuju dengan Andrew. Tapi kau kena baiki akidah skali sbb dah termasuk ajaran sesat Kahar Rasul Melayu (semayang 5 waktu tapi jumaat ponteng)

Sigh~teringat zaman2 di Datacom. Bila la aku nk turun kl..

p/s: pada gambar DSC00204 kelihatan Kanesamoorthy tgh stim meraba bontot kau. Dan Prem tgh stim meraba rambut halus Thomson. hahaha

Mohamad Faizal said...

finaz: nobita kata "ngak bisaaaa dipatuk ularrr"

kusha: tak perlu malu. datang sahaja aku menjanjikan kehadiran gadis2 hangat (janji palsu)

andrew: hoi hamsap jangan lupa bawak sharon leng lui

fitri: apply ah kembali maikrosof nak pakai orang doo sempena windows 7

Anonymous said...

aku anon 1.ijai aku mesti dtg sbb aku dh dijemput pon.ko je y taktau.ahaha

Anonymous said...

Nasib baik kolam ayer paneh semulajadi ni ader peluntur semulajadi :)

Paramjit

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...