Wednesday, October 21, 2009

Krisis?

1. Tiada Wang...



2. Tiada Pengganti...



3. Tiada Keadilan...



Aduhhh minggu ini hendak bertemu Manchester United pula bagaimana ni...........(Read More)



Crisis? What crisis? Bring it on. We raped you before, we will rape you again. Ayuh kita berikan sokongan membabi buta kepada Ayahanda Benitez. (hehe biasalah menjelang pertemuan mestilah aku nak mencetuskan provokasi kepada kanak-kanak manshitter united)



8 comments:

Khairul Afandy said...

ya ya..aku sokong liverpool beb..xder hal...

"YOU'LL NEVERR WALK ALONEEE"""

Anonymous said...

haha xpe faizal manu tak kan lauk liverpool punye..relek2 asalkan manu mng ;)..
u'll nvr walk alone..but u'll alwaz walk with losers..hahaha bongkaknya ak skali manu kalah pdn mke ak..=P

-fandi-

Anonymous said...

jgn risau...i'm going with the kop walaupun team fantasy aku ada rooney. (mintak-mintak dia shot on terget jer la)


-kusha-
this is anfield

Mohamad Faizal said...

Fandy: yess walaupun begitu assenal still no 3 dalam list pasukan yang dibenci hee hee

Fandi: siapa kalah kena masak babi q tanpa berehat dan tidak boleh main call of duty nanti kau berani tak

hoit dua dua pendi korang kan ada gmail sign in sajalah

Kusha: dude aku harap dia kena red card tolak 3 points lepas tu masa balik rumah kena saman dengan polis. baik kau transfer amek andriy voronin

Anonymous said...

aku malas nak memberi ape2 komen..season lepas anta surat layang kat kau,terus kene makan 4-1..haha..
so just wait and see..

p/s: aku dah tgk 500 days of summer semalam..takde la menangis pun..haha

-shuhud-

Anonymous said...

Aku harap due2 team kalah dlm game ni
mintak2 game ni akn sealkn tros nsb benitez
mintak2 jgk fergi angin ahmar tertelan singgam
amin.....

~AkuApai

Mohamad Faizal said...

abe: bagus. bawak owen datang la kalau berani jumpa abang carra

apai: haa haa newcashit apa khabar? sorilah aku tak ambil tahu liga bawahan apatah lagi main fantasy championship league

fandi said...

kite bet team siapa sumbat gol paling las dia memang betting la..tak kire team mane mng..beting overall game kalah ato menang je da lapuk tak teruja..amcm??ada beran??bet ngn dvd window 7 ko la haha..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...