Sunday, October 25, 2009

Malam Ini Pasti Bermimpi Basah Bersama Ngog

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh. Seperti yang anda jangka, sudah pastilah entry ini ditaip sejurus selepas tamat wisel penamat. Jika benar korang ini penyokong Manshitter United yang true, usah jadi sore loser dengan melemparkan pelbagai alasan mahupun comeback yang lame seperti 'man u still atas' or 'fak liverfool'. Terima sajalah cercaan yang aku bakal lemparkan di sepanjang entri ini dengan hati yang terbuka. Eh baru saya perasan yang sudah tiga kali berturut-turut kami mengaibkan anda. Hik hik. Ohh kali ini, seperti entri pembunuhan 4-1 di Old Trafford tempohari, tak perlu klik Read More. Kalau klik nanti korang terguris hati pulak aku taknak peristiwa ini menjejaskan persahabatan kita yang sejati ini.

Terima kasih Abang Torres kerana mengaibkan Rio dan menewaskan van der sar dengan mudah. Pastilah mudah abang Torres kan penyerang paling handal dalam dunia ini.



Terima kasih Adik Ngog kerana membuat kami terus mencapai kemuncak syahwat di hujung perlawananan. Huiii turun naik tekanan darah aku menunggu wisel penamat dibunyikan. Tahniah, anda telah membuktikan walaupun nama anda boleh dikategorikan sebagai buruk, anda mampu dan layak menyarung jersey kebanggaan.


Huii Ngog macam nak buat Powerbomb je kat Reina (gerakan penyudah Razor Ramon).

gambar ihsan soccernet.com


Kamon ucapla tahniah. Barulah ada semangat kesukanan yang tinggi. You'll never walk alone.



8 comments:

shogunn_general said...

woot!!! anfield roars! :)

Anonymous said...

tahniah.


zarul

Zihan Naszeri said...

err..

keluar je en ngog ni semalam,sy berfikir2 bagaimanakah nak menyebut nama beliau?

Mohamad Faizal said...

naqqib: roarrr roarrrrr

arul: macam tu lah. terima sajalah cercaan untuk hari sehingga pertemuan yang seterusnya

zihan naszeri: haha sebutannya ialah en-gok.

Anonymous said...

sebagai menghormati persahabatan sejati kite jai..aku tanpa segan silu mengucapkan tahniah(walaupun dgn berat hati..huhu)kenela professional..
takpe,see u next time kat old trafford..


-shuhud-

hUdArLiNg said...

tahniah.

Mohamad Faizal said...

abe: bagus. begitulah baru anak jantan bolasepak

huda: thanks tapi masih belum cukup 2 minggu lagi tempoh putus kawan kita

fndrocka said...

terbaeeeekkkkk.tak sabar nak next game dgn man united.tak sabar nak menang lg

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...