Sunday, October 18, 2009

Parti Liar Aidilfitri/Deepavali 2009

Semalam telah berlangsungnya event yang paling fun, paling kool, paling bermanfaat serta paling mengghairahkan untuk tahun ini. Sebuah parti liar tanpa alkohol dan penzinaan telah dianjurkan di rumah aku dan seramai 48 orang party goers berjaya menghadirkan diri ke rumah aku. Majlis bermula dengan sesi makan-makan yang halal serta disudahi dengan parti buih bagi mereka yang stay back. Itulah siapa suruh korang balik awal kan dan termiss sesi orgy ahmad daud.


Sudah bersedia melihat gambar-gambar bukan pornografi yang dilengkapi dengan caption-caption berbaur perkauman aku? Ayuh kita alami keseronokan parti liar dengan mengklik Read More.


Menu pada malam itu adalah Mee Kari Istimewa Mama, Sate Halal Haji Samuri, Chicken Wings depan Impian Maju, Sagunthalai Muguresan (sagu gula melaka mama), Cheese Apple Brownies daripada Angel Cake, serta Coklat Cadbury Ezuentes Estrada. Sorilah jika korang tak dapat kepak ayam. Andrew sorang je baham sampai 8 ketul. Hee hee.


Tetamu pertama yang hadir ialah Adliza dan Suzana. Liza sudah 3 tahun miss parti liar aku kali ini dia berjaya menghadirkan diri. BC melukakan hati aku di saat2 akhir walaupun telah berjanji untuk hadir...


Ezu tabah menghadapi Aidilfitri seorang diri tanpa kehadiran seorang rakan yang telah berjanji untuk hadir namun lebih mementingkan keseronokan bersama bini Timbalan Perdana Menteri.


Gadis Epul yang malu-malu setelah ditangkap ketika cuba menyeludup kepak ayam ke dalam beg tangannya.


Jeni, Adik Zara dan Zara. Kalau korang nak dapat diskaun daripada butik Zara jumpalah Zara al Jofri tu dia kerja sebagai patung display baju.


Suhaimi 'Shuvel' Baba yang sudah ramping, Zahrul Idzwan yang dipandang seorang masyarakat kerana rambutnya dan Tengku Amir Afendi yang ke hulu ke hilir membawa beg MLMnya.


Evi Vidyana, Jamil Fatty dan Ise yang kembali join kami setelah lama menghilangkan diri. Tak rawk ah kau Jamil balik awal.


Macam inilah baru hari raya yang sebenar; kacak segak berbaju Melayu. Siapa dapat teka dalam poket Anas ada apa akan memenangi Jemputan ke Parti Liar tahun hadapan.


Dari kiri: Kakak Norashikin, Shadatul Shima, Norashikin, Laki Norashikin, Adik Shadatul Shima. Shikin kagum dengan rumah aku yang masuk Anjung Seri.


Aku dah masukkan duit raya RM5 untuk Alya Adriana Esmeralda dalam akaun CIMB korang. Jangan kau salah gunakan pulak untuk beli VCD Kesatria Baja Hitam kau.


Nurul Iza, Syed Muaz dan Sharifah Ayra Adelia. Tahukah korang Ayra ni budak Bangi yang sejati?


Nandri for coming. Taaaaaaaaanikudekelam. Ni rombe allega irruke


Thanks Hasanah sebab basuh pinggan.


WHAT THE WHATTT? Tam Spider pun datang??? ('dilat' yang cakap hee hee)


Kanak-kanak Maikrosof yang berbilang bangsa dan kaum. Yang pegang kamera tu Melayu tau bukan Cina. Dan yang pakai baju kurung tu pun Melayu bukan orang Nepal seperti yang korang sangkakan.

Thanks for coming. I lap love you all. See you next year. Please visit my fesbuk page for more pictures:
http://www.facebook.com/album.php?aid=129992&id=628280825&l=5b86f5a6a3

Katakan HO! if you guys had fun. Oh if you guys missed this year's wild party, no worries. Kita just putus kawan 2 minggu je olriteeeeeee.



18 comments:

sI tEDI said...

ho ho ho.. dalam poket anas tu dia seludup kepak ayam ke??

Anonymous said...

HO!!
walaupun dihalau oleh tuan rumah naik ke atas..aku ngan ise baru nak usha gadis2..potong line betul la jai..ise meluahkan kekecewaan dia kat aku...haha
tapi sesi mengapak sampai 2pagi sgt cool..haha


-shuhud-

Anonymous said...

dalam poket anas adakah... controller xbox360?

adam

Mohamad Faizal said...

tedi: salahhhh cuba lagi tahun depan yaa

abe: sori ah kena halau naik atas tapi sebenarnya korang tak sedar dan tidak bersyukur yang korang dapat duduk bilik vip ada aircond and porn

adam: betulllll haha. bitch tutup fesbuk lagi ke apasal aku tak jumpa kau haha

JuSTin♥cHaoS^guRL said...

aku tak perlukan wang untuk menonton kesatria baja hitam. kan ade Youtube? heheheh

Anonymous said...

faizal kau tak igtkan ak tuk copy bruno pon =(..crite lelaki atas stage kutuk2 bangsa tu pon ok gak cam sial je haha..mgu ni marila mengapak lagi..anas suruh bini ko on call baru ko leh dtg lg hehe..

-fandi-

Anonymous said...

haha biase ah aku tutup facebook. exam season. tambah lagi ngan berpuluh puluh quiz bowdow orang... sukar aku nak layan.

adam

hUdArLiNg said...

kehadapan mohd ijai,

pertama sekali saya ingin ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin.

kedua,tugas terpaksa diutamakan. tanpa saya, siapa mahu lipat baju menteri?haritu kene kilatkan kasut dia jugak.lepas tu kene settlekan baju anak-anak dia sekali.sigh.

ketiga,saya tidak puas hati kerana tidak dapat melihat outcome deko deko deko bersama eric di ruang tamu anda. tidak dapat merasa keenakan masakan mama anda terutamanya sagu.tidak dapat bersalaman dengan mama anda seperti tahun2 sudah.dan tidak dapat meng-usha salah seorang rakan anda yang sangat la cute (cuba teka siapa).damn.itu yang saya paling kesali.hehe.

sila terima surat layang ini dengan hati yang ikhlas. sila berkawan dengan saya balik selepas 2 minggu.


sekian.

insan serba salah. (eh, ni bukan segment tanya ijai)

QilahLala said...

ijai sory!!!\putus kawan 2 minggu?
5 minit sudah lah!! hehe sorry, i ada 5 open houses la..jangan marah! nanti i blanja makan :)

Noraishikin Mohd Salleh said...

ho ho ho...mmg gempak gituh parti liar ini..hehe..thanks weh sudi ngajak aku :) thn depan ko jgn risau aku pasti akan dtg lagi..okay

btw, kucing ko sgt comel..haha

Mohamad Faizal said...

nizam: youtube kena block kat ofis

fandi: apsal kau obses bruno ni dah berubah selera ke

adam: haa haa ingatkan sebab encik johari join fesbuk jugak

huda: sebarang surat mengurat tidak akan dilayan

lala: Jika sekali dua kau permainkan kata. Mungkin ku takkan mengendah. Mungkin bisa ku pejamkan mata. Tapi kini terjadi 'tuk kali ketiga... (lagu KRU)

noraishikin: haa haa thanks for coming kagum kau tengok rumah aku masuk anjung seri

Anonymous said...

tak abis tgk jela..takde kene mngena ngn slera brubah k..ak mmg pencinta wanita..=P

-fandi-

-ise- said...

Gambar first tu gambar 'freestyle' kan? Tapi aku rasa pasangan apai dan mizah agak terlebih freestyle, saksikan posisi tangan mizah...hahaha
Apai, mizah, mintak ampun...

-ise- said...

kepala apai pun blur kerana menggeletar..

Mohamad Faizal said...

haha tapi apasal aku rasa ada extra tangan seluk sampin aku

Anonymous said...

haha btol la ise ak pn baru perasan..apai jerk off ke hahaha..maaf apai mizah bgurau kasar sedikit =p..faizal sbnrnya ko yg menyeluk sampin ko sendiri smbil melihat...eh mate ko pandang ise la??what the what???

-fandi-

-ise- said...

dan tangan apai mengenggam isterinya (left hand side)... tahu la dah halal...

JuSTin♥cHaoS^guRL said...

di mana2 pun bule akses laman Youtube. tidak pernahkah anda mendengar perkataan Proxy Bypass?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...