Saturday, November 7, 2009

Google Sentiasa Bercakap Benar

My racist friend Kunal emailed me this picture recently:



Well you may think that Google is a racist bastard, but Google never lies. Click Read More to reveal more truth about this world.

I did not photoshop the pictures below. It's just the undeniable truth. You might wanna click on the pictures to make is bigger.


Duhh? Tak payah gugel pun kita boleh tahu yang Liverpool memang gagah.


Ada letak nama anak Kai Rooney. Dah besar mesti gemuk jugak macam abahnya.


Gugel pun tahu kau jauh lebih boroi daripada aku Fandi.


What the what apasal taip perkara keji di atas sampai ke blog aku dahulu???

Google never lies. It would be fun if we all Google weird and perverted stuff and see what we come up with.



7 comments:

miNt said...

hahahaha..;DD

enuLwanie said...

~out of the topic..

nak tanya abg ijai,
betul ke windows 7 best untuk main game je(sebab laju)?

enuLwanie said...
This comment has been removed by the author.
Mohamad Faizal said...

mint: cuba anda google 'jejaka yang paling kacak di asia tenggara' tengok nama siapa keluar dulu

enulwanie: ohh tidak. ada banyak lagi feature windows 7 yang kool. sila layari laman web ini untuk lebih informasi:
http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/products/features

Kunal said...

You're welcome. Hahah and everyone knows you're the REAL rasist Faizal.

sI tEDI said...

ha ha ha ha...

alyaanajwa said...

dis is cool!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...