Sunday, December 6, 2009

Team Ijaicool


Aku tidak tahu mengapa aku boleh membazirkan masa membuat entri gay sebegini. Mungkin kerana aku terasa tergugat dengan peningkatan bilangan stalker-stalker Team Ikram. Mungkin sebab aku berasa tertekan dengan hakikat sebenar yang aku hanya ada one pack....(klik Read More).

Semoga imej tersebut akan merasuk kalian di dalam mimpi basah masing-masing. Tensen doo esok hari Isnin. Untuk mehilangkan tekanan, sila jawab soalan teka-teki berdasarkan gambar di atas:

1) Apakah maksud tatu yang terdapat di badan kami?

2) Wajah Dazu dalam gambar di atas mirip siapa? (klu: popular dalam surat khabar minggu lepas)

3) Apakah yang sedang difikirkan oleh Apai ketika memandang Dazu?

4) Adakah Adam merupakan seorang yang suka memakai boxer ataupun seluar dalam?

Jawapan yang tepat akan memenangi RM10 daripada aku. Seriyes tak tipu. Tapi tak mungkin korang akan dapat meneka dengan betul.



13 comments:

Anonymous said...

yuhuu..sok senin tak keje..ahaha..ijai..sile jeles pade gua.tibe2 melihat entry neh..gua rase mcm nak berpatah arang berkerat rotan ah ngan team ikram *konpius*
team mane nak masuk nehhhhhhh!!!!!

ijai.jom ah kite lepak sesame. gua kat tepi2 bangi neh.. ;)

yang benar,
anon suwit

Noraishikin Mohd Salleh said...

aik....xdak read more??unik...haha

Anonymous said...

arghhhhhhh. tidakkkkkk


adam

sI tEDI said...

erk!!

Anonymous said...

paling jadi apai kot. hahahaha

adam

Mohamad Faizal said...

anon suwit: kitorang selalu lepak dekat surau al kauthar. carik ah kami di saf no 3 (ikram takde sebab dia tak berapa warak haha).

noraishikin: haha smalam mengantuk ah tu yang tak letak. aku sudah edit. weh shadatul dah pergi siapa nak buat uruskan application wimax aku??

adam: susah aa dam tone kaler 'asia' kau nak lekat kat badan depa. haa haa takpe ada dan ada perasaan gay nanti aku edit elok2

tedi: selain aku, yang mana satu idaman anda?

Anonymous said...

o surau mane pule tuh..nnt gua cari..subuh neh ade tak?? tape ah. gua dah berpatah arang ngan ikram. gua rase mcm nak masuk team lain pule.tapi kalau membe gua belom berpatah arang, gua tepakse ah buat2 suke ikram lagi..ahahaha..

yang benar,
anon suwit

napekah aku aek bersidai kat page kau jek ijai..muskil ah..ade sesuatu ke???

Shima Ibrahim said...

tidaaaaaaaakk..!!! mengapa harus kao dengki dgn Twilight sampai sebegini? mengapa Ijai? mengapa? i kenot take dis enimor!!

Anonymous said...

apai n dazu la yg ok..adam mcm kureng ckit..ijai ko paling lingkup skali sbb tgk muka kau mst teringat perut ko yg kembung..mana mungkin ko dpt perut sebegitu hahaha...

-fandi-

Anonymous said...

ahahaha!~gua tetap pensokong jitu dan taat setia team ijai.cik anon suwit,kau jgn belot haaaa!

cool gilaaa ijai lu bikin gmbr neh :) pergh teketeki sketnye mencabar dooo.gua serender LOL

-kwn anon suwit-

Mohamad Faizal said...

shima: shadatul kau jangan tenung lama2 ok

fandi: aku nak letak gambar kau tapi faktor fizikal kau menghalang...

kwn anon suwit: jawapan teka teki ialah
1) Kesetiaan kepada raja dan negara
2) Fatine
3) Dazu ni hot jugak bila tengok lama2. arrrr.
4) Boxer

Noraishikin Mohd Salleh said...

ijai, jangan khuatir..ttg masalah Wimax mu..akan ku cuba uruskan sehabis daya :p

Kunal said...

There's no freaking way that 'kid' is 16 years old.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...