Tuesday, February 16, 2010

OOOOOO EMMMMMM JIIIIIIIIIIIIII ! (part 2)

OMG

Benda apakah yang lebih menawan daripada kasut fringe?

Lebih bergaya daripada designer bags?

Lebih nikmat daripada kemuncak syahwat?

Lebih lazat daripada Grilled Butter Chicken di Chicken Rice Shop?

Lebih ghairah daripada Mike's Apartment?

Lebih asyik daripada mengumpat dan mengadu domba?

Lebih kool daripada iphone?

Wait a minute, kooler than iphone? Is there such a thing? No it's not ipad. Ipad is what female robots use during period.

Sila klik Read More untuk mengetahui jawapannya.

Windows Phone 7 Series



Sidang akhbar: http://www.microsoft.com/presspass/presskits/windowsphone/videogallery.aspx

Features: http://gizmodo.com/5471805/windows-phone-7-series-everything-is-different-now?skyline=true&s=i

Let's see, so far I got Windows t shirt, bag, wireless desktop set, IE8 mug and cap, and Windows 7 Ultimate as presents; and guess what Microsoft is going to give us this year? OH YEAH BABYY. Hee hee hee I am so glad that I am on Team Windows. Ok fine aku just buat spekulasi je maybe diorang sekadar kasi baucer membeli belah di Jusco. Alah kalau depa tak bagi pun, mungkin boleh dapat sebagai hadiah hantaran, betul tak babe? Hee hee.

Nampak sangat aku fanboy maikrosof. Alah nak buat macamana diorang yang beri aku makan setiap bulan. Nak jual ah Nokie 3310 aku ni. Dah lama sangat aku pakai telefon ni tulisan dia pun dah tukar jadi jawi.

So, are you Team Microsoft or Team Apple? Adam kau takyah jawab kau sudah belot.



11 comments:

Miss N said...

sy team motorola droid..
ye..sbb dorg jua bg sy makan setiap bulan..hahahhaa

nak jugak bg link dia..muahahaha
http://www.youtube.com/watch?v=NuiRilpBwfc

Anonymous said...

haha jai. aku memang team epal skarang. abang aku bekas pekerja motorola pun skarang pakai iphone. shikin pun pakai iphone. kluarga shikin semue pakai mac.

slack apple takleh main game sangat. dota boleh ah. tapi skarang aku dah ade ps3 cume takde mase nak main je :|

adam

Anonymous said...

team ikram eternally!!

~ kwn anon suwit ~

Mohamad Faizal said...

miss n: team motorola?? jika anda kool nanti seludup satu dari tempat kerja

adam: geng bangi pun semua pakai iphone (kecuali abe n ikram) memang mudah terpengaruh mereka ini.

kwn anon: ikram dah ada boifren lain lah

Muaz said...

Aku always Team Apple! :D

Kalau ko pakai mac, ko mesti akan berpaling tadah drpd windows dan akan membenci windows. :p

Mohamad Faizal said...

kamon muaz tidak mungkin aku akan membenci windows. malah aku akan merakam satu lagu untuk mengeji mac bagi menunjukkan kesetiaan aku terhadap windows hee hee. tungguuuuu

King Faisal said...

Bro sampai bila lg ko nak support Maikrosof. Come on laa. Its time to change. :)

Mohamad Faizal said...

betul juga faisal habeeb. mungkin sudah tiba masanya aku beralih arah (dari segi kareer, bukan kesetiaan). tapi aku sang juara dowh...

Anonymous said...

weih, really la bro, stop support maikosoft 24x7 la....apple also nice and sweet....and to correct u, im the father of all juara, COZ IM ASTAROTH!!!!..CRY!!SCREAM!!!DESTRUCTION!!! (dont u dare go "By Kaliyuga's way.." on me!!!)

U HAVE BEEN WARNED@!!!!@@!@!@!@

-Hafez Astaroth-

King Faisal said...

Hah, ko paham tak apa Astaroth cakap. Jangan sampai dia angkat ko campak kat udara, lompat tangkap baling tinggi tinggi, hayun guna War Hammer, aah apa lagi, then jalan atas badan ko. Ada macam macam lagi kita buat kat ko. So jgn berlagak ok... :D

Mohamad Faizal said...

ahh aku yakin aku boleh lawan korang 2 on 1 sebab aku memang dibesarkan untuk menjadi sang juara

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...